WhiteVision als hoofdsponsor van NACADEMY

Sinds 2017 is WhiteVision verbonden als hoofdsponsor aan de NACADEMY en het Playing for Success initiatief. Daarmee willen we het succes dat we als bedrijf hebben delen met mensen die het moeilijk hebben en hulp kunnen gebruiken. Het project spreekt ons aan, omdat we veel overeenkomsten zien tussen NACADEMY en WhiteVision. Zo komen de uitgangspunten van het project sterk overeen met onze eigen kernwaarden: betrokkenheid, ambitie, respect en daadkracht. In onze ogen is de samenwerking er een die gelijkgezinden bij elkaar brengt ten behoeve van een belangrijk doel.

Playing for Success

Het doel van deze organisaties is om jongeren te helpen die in een lastige periode zitten en zo te voorkomen dat ze vroegtijdig stoppen met hun opleiding met alle gevolgen van dien. In het Bredase leercentrum volgen ze op maat gemaakte programma’s om met meer zelfvertrouwen terug te keren naar hun eigen school.

In het voetbalstadion van NAC is hiervoor een minivoetbalbedrijf gesimuleerd, inclusief persruimte, kleedkamers, voetbalveld en uitvak. WhiteVision heeft dit uitvak volledig ingericht met onder andere spelcomputers, consoles, een tv om deze op af te spelen en een boksbal die onder meer belangrijk zijn voor beweging en samenwerking.

Samenwerken

Een ander onderdeel van de samenwerking is dat we als team WhiteVision meedenken over programmaonderdelen voor Playing for Success. Daarnaast maken we via sponsoring de verbinding met het trouwe NAC publiek door zichtbaar te zijn in het stadion. Zo hopen we een bijdrage te leveren aan het nog beter bekend maken van dit mooie initiatief van NAC Breda.

Samen genieten

Doordat we op deze manier met de voetbalclub NAC verbonden zijn is het nog leuker om samen met het team een avondje NAC te beleven.  Want dat is het mooie aan sport, het is een unieke gelegenheid om de verbinding te maken tussen spel en vermaak en tegelijkertijd aandacht te vragen voor mooie initiatieven die de wereld een beetje beter maken.

Meer weten?

Bekijk de video over Playing for Success hiernaast óf lees een interview met directeur Frank de Wit.

Dit is door NAC gepubliceerd in de edities NACourant en BVO. Bekijk deze via onderstaande button!

download