WhiteVision als sponsor van Cultuurfonds
| Chassé Theater

 

WhiteVision is verbonden als sponsor aan het Chassé Theater Breda | Cultuurfonds. Het Chassé Theater heeft de ambitie blijvend te investeren in de producties, makers en het publiek van de toekomst. Dit realiseren zij door middel van:

1) Educatie: Theater en film prikkelen de fantasie en vergroten de belevingswereld van kinderen. Wij vinden het belangrijk dat álle kinderen kennismaken met theater.
2) Onderscheidende programmering: middels het fonds is een internationale mix van theater mogelijk én investeert Chassé in lokale & regionale theatervoorstellingen.
3) Talentontwikkeling: het ondersteunen van jonge programmamakers.

Wij geloven in talenten van mensen en creëren omstandigheden waarin een ieder zich kan ontwikkelen. Door het Cultuurfonds te ondersteunen dragen wij ons steentje bij om initiatieven zoals hierboven beschreven waar te maken.

Chassé Cultuurfonds: venster op de wereld

Één van de initiatieven van het Chassé Cultuurfonds is ‘Venster op de wereld’.  Hiermee willen zij alle Bredase basisschoolkinderen één keer in contact brengen met theater. Dus ook kinderen voor wie dit niet vanzelfsprekend is.

Dit realiseert Chassé Theater Breda door een gratis, volledig verzorgd theaterbezoek aan te bieden. Zij verzorgen de voorstelling, het vervoer van en naar school en een lespakket voor in de klas.

Samenwerken

WhiteVision vindt het belangrijk het succes dat we als bedrijf hebben te delen met mensen die hulp kunnen gebruiken. Als we hiermee ervoor kunnen zorgen dat álle basisschoolkinderen in Breda in contact komen met theater is ons doel bereikt. Met deze samenwerking krijgt ook het talent van de toekomst ondersteuning om verder te groeien en het project spreekt ons aan, omdat dit past binnen onze eigen kernwaarden: betrokkenheid, ambitie, respect en daadkracht.

Meer weten?

Bekijk de video over ‘Venster op de wereld’ hiernaast.

Dit is door Chassé Theater geproduceerd. Meer over dit initiatief vind je via onderstaande button!

lees meer