Tijdsbesparing tips?

Vacature Trainee Consultant

Solliciteer direct

Trainee Consultant (32-40 uur p/w);

 

Ben jij de gedreven en op samenwerking ingestelde Consultant die de overtuiging heeft dat het altijd efficiënter en eenvoudiger kan? Houd je van klantcontact en wil jij jezelf verder ontwikkelen op het gebied van software implementaties? Solliciteer dan op onze vacature voor Trainee Consultant en ga de uitdaging aan binnen ons leuke team! Je wordt dan intern opgeleid tot een volwaardige Consultant.

Over de functie

Als Trainee Consultant wordt je vanuit onze binnendienst afdeling klaargestoomd als Consultant. Na het traineeship heb je de verantwoording over diverse projecten, waarbij het installeren en configureren van standaard softwareoplossingen en het trainen van de gebruikers tot de hoofdtaken behoort. Je voert de werkzaamheden uit bij de klant op locatie of op afstand vanuit kantoor of huis. Erg afwisselend, omdat je steeds meerdere projecten parallel uitvoert.

Samen met de klant neem je de huidige (financiële) werkprocessen en wensen door en geef je advies hoe deze in onze software het efficiëntst mogelijk kunnen worden ingericht. Je werkdag is elke keer weer anders. Je werkt zelfstandig, maar hebt ook nauw contact met alle disciplines binnen de organisatie. Binnen het WhiteVision-team heeft iedereen zijn eigen expertise, maar uiteindelijk zijn we samen één team met een gezamenlijke ambitie.

Over ons

WhiteVision is een groeiend softwarebedrijf gevestigd in Breda. Wij helpen al ruim 15 jaar organisaties met oplossingen waarmee inkomende documenten (zoals inkoopfacturen) snel en eenvoudig digitaal worden verwerkt.

Bekend staan als dé onderneming die andere organisaties in staat stelt efficiënter te opereren, dát is ons doel. Onze visie is vertaald naar vier kernwaarden: respect, daadkracht, betrokkenheid en ambitie. Deze staan centraal in onze werkwijze en zijn leidend in onze omgang met gebruikers, partners, medewerkers en toeleveranciers.

Ons team bestaat uit 30 medewerkers en al meer dan 1300 organisaties maken gebruik van onze oplossingen. Mede door onze kernwaarden hebben we een mooie groei doorgemaakt en daarom zijn wij op zoek naar uitbreiding van ons team!

Onze nieuwe collega heeft
 • HBO werk- en denkniveau
 • ervaring of affiniteit met ICT
 • een nieuwsgierige en leergierige instelling
 • de beschikking over een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid
 • het vermogen om op een plezierige en geduldige manier klanten te instrueren
 • het vermogen om (commerciële) kansen te zien bij bestaande klanten en weet deze om te zetten
Wij bieden jou
 • ruimte voor eigen initiatieven en ideeën
 • coaching on the job en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen
 • een omgeving die streeft naar continue verbetering

Nieuwsgierig?

En wil jij net als ik bij WhiteVision aan de slag als
Consultant via een super leerzaam traineeship?

Lees dan mijn blog en solliciteer direct!

– Tim van Esdonk –

Lees meer

Solliciteer direct!

Heb je interesse en woon je in de buurt? Dan zien wij je sollicitatie, voorzien van een cv en een gerichte motivatiebrief, graag tegemoet.

Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met Daisy van den Broek, Officemanager via 076-5607820.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

 • Motivatiebrief:
  Toegestane bestandstypen: pdf, word, docx, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
 • Curriculum vitae:
  Toegestane bestandstypen: pdf, word, docx, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
 • Lees voor meer informatie onze algemene voorwaarden en privacy policy
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.