Vacature Account Manager

Solliciteer direct

Account Manager (32-40 uur p/w);

 

BREDA

Zoek jij een uitdagende commerciële baan als Accountmanager en zie je het als uitdaging om softwareoplossingen voor digitale document- en factuurverwerking binnen een sterk groeiende markt te verkopen? Dan past WhiteVision bij jou!

Over de functie

Als Account Manager ben je medeverantwoordelijk voor de groei van ons bedrijf d.m.v. de verkoop van onze oplossingen aan zowel bestaande als nieuwe klanten. Je adviseert op alle niveaus en denkt graag mee in de (complexe) financiële processen van je (potentiële) klanten.

Je zoekt de samenwerking met onze ERP partners, je signaleert ontwikkelingen in de markt en zoekt actief naar nieuwe kansen. Je maakt accountplannen, verzorgt zelfstandig demo’s, brengt offertes uit en sluit de deal. Daarnaast blijf je ook na de verkoop verantwoordelijk voor de relatie met je klanten.

Je werkt zelfstandig, maar krijgt ook volop ondersteuning van je salescollega’s die acquisitie bellen, afspraken voor je inplannen en offertes maken. Daarnaast heb je veel contact met de andere disciplines binnen de organisatie. Binnen het WhiteVision-team heeft iedereen zijn eigen expertise, maar uiteindelijk zijn we met zijn allen één team.

 Over ons

WhiteVision is een groeiend softwarebedrijf gevestigd in Breda. Wij helpen al 14 jaar organisaties met oplossingen waarmee inkomende documenten (zoals inkoopfacturen) snel en eenvoudig digitaal worden verwerkt.

Bekend staan als dé onderneming die andere organisaties in staat stelt efficiënter te opereren, dát is ons doel. Onze visie is vertaald naar vier kernwaarden: respect, daadkracht, betrokkenheid en ambitie. Deze staan centraal in onze werkwijze en zijn leidend in onze omgang met gebruikers, partners, medewerkers en toeleveranciers.

Ons team bestaat uit 27 medewerkers en al meer dan 950 organisaties maken gebruik van onze oplossingen. Mede door onze kernwaarden hebben we een mooie groei doorgemaakt en daarom zijn wij op zoek naar uitbreiding van ons team!

Onze nieuwe collega heeft
 • Hbo werk- en denkniveau en
 • Minimaal 2 jaar buitendienst ervaring
 • Een nieuwsgierige en leergierige instelling
 • Beschikt over een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid
Wij bieden jou
 • Ruimte voor eigen initiatieven en ideeën
 • Coaching on the job en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen
 • Een open werksfeer, leuke collega’s en gezellige teamuitjes
 • Een marktconform salaris, interessante bonusregeling en auto van de zaak
Solliciteer direct!

Heb je interesse en woon je in de buurt? Dan zien wij je sollicitatie, voorzien van een cv en een gerichte motivatiebrief, graag tegemoet. Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met Daisy, Office Manager via 076-5607820.

 • Motivatiebrief:
  Toegestane bestandstypen: pdf, word, docx.
 • Curriculum vitae:
  Toegestane bestandstypen: pdf, word, docx.
 • Lees voor meer informatie onze algemene voorwaarden en privacy policy
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nieuwsgierig of

meer weten?

Lees dan mijn blog over salesgesprekken,
offertetrajecten en het leukste aspect aan
mijn baan: het contact met klanten.

– JULIEN HEREIJGERS –

Lees meer