Serviceorders

Serviceorders

Verwerk serviceopdrachten volledig automatisch zonder deze langer handmatig over te typen

Onderhoud aan gebouwen en installaties wordt meer en meer uitbesteed aan daarin gespecialiseerde bedrijven. Vaak wordt hierbij van de opdrachtnemer verwacht dat hij de administratieve handelingen voor zijn rekening neemt. Dit kan leiden tot een forse hoeveelheid extra administratief werk. Hierbij valt te denken aan het invoeren van de opdracht in de administratie en hierbij behorende werkzaamheden, zoals het verwerken van de service-bon en de facturatie. Voor de onderaannemer is het vaak lastig om eisen te stellen aan het formaat waarin de serviceopdrachten worden aangeleverd en daarom wordt vaak gekozen voor handmatige verwerking. Dit is echter erg tijdrovend en kan eenvoudiger én sneller!

“Doordat de output vanuit de herkennings-engine dermate volledig en betrouwbaar is wordt de verwerkingstijd van inkomende documenten sterk gereduceerd”

Carien de Ceuster – Platenburg
Manager Shared Service Centre Finance - Perfetti van Melle

Hoe werkt het?

De slimme oplossing van WhiteVision maakt het mogelijk om de serviceopdrachten volledig automatisch te verwerken zodat ze niet meer handmatig hoeven te worden ingetypt in uw administratieve systeem zonder daarmee uw opdrachtgever lastig te vallen. Ook de serviceopdracht zelf wordt als bijlage in het dossier gearchiveerd.

Met de oplossingen van WhiteVision bent u zelf in staat om nieuwe serviceorders in te leren, met behulp van onze slimme en uiterst eenvoudig te gebruiken zelflerende OCR functie. U kunt zich dan bezig houden met alle belangrijke werkzaamheden, in plaats van alle tijdrovende administratieve handelingen.

Vragen over serviceopdrachten?
Wij helpen u graag verder!

Voordelen van de oplossing:

  • geen gegevens meer handmatig overtypen
  • de serviceopdracht wordt als bijlage in het dossier gearchiveerd
  • mogelijkheid om zelf serviceorders te trainen / in te leren
  • minder tijd besteden aan administratieve handelingen
  • open architectuur; eenvoudige integratie met onderliggend systeem
  • biedt vele functies, maar werkt zeer eenvoudig

 

Wilt u meer informatie over hoe deze oplossing uw werkprocessen kan ondersteunen?
Neem dan gerust contact met ons op.