Postverwerking

Postverwerking

Met de oplossing van WhiteVision kunt u post eenvoudig digitaliseren, rondsturen en archiveren

Steeds meer documenten, waaronder post, komen tegenwoordig digitaal binnen. Om deze poststukken digitaal verwerken heeft WhiteVision een aantal slimme oplossingen ontwikkeld.

Tegenwoordig maken veel systemen het mogelijk om een dossier per relatie aan te leggen. Erg handig, want het biedt de mogelijkheid om alle gegevens vanuit één systeem op te roepen. Bovendien is de informatie vanuit het gehele systeem beschikbaar, u hoeft dus niet meer op kantoor te zijn.

Een uitdaging hierbij is het opnemen van deze digitale documenten in het dossier. Ondanks de mogelijkheid om met kantoormachines eenvoudig te kunnen scannen, is het in de meeste gevallen erg omslachtig om een gescand document te koppelen. Daarnaast is het voor de persoon die de post ontvangt vaak moeilijk te beoordelen of een document moet worden gearchiveerd of niet. WhiteVision helpt u daar graag bij!

“Doordat de output vanuit de herkennings-engine dermate volledig en betrouwbaar is wordt de verwerkingstijd van inkomende documenten sterk gereduceerd”

Carien de Ceuster – Platenburg
Manager Shared Service Centre Finance - Perfetti van Melle
Heeft u een vraag over postverwerking?
Wij helpen u graag!

Hoe werkt het?

WhiteVision biedt oplossingen om archiveren van poststukken snel en betrouwbaar te laten verlopen. Het uitgangspunt is dat het koppelen van documenten aan dossiers zo eenvoudig mogelijk gemaakt wordt.

Daarnaast bieden we de mogelijkheid om documenten eerst aan de geadresseerde voor te leggen, alvorens ze gearchiveerd worden. Het koppelen kan automatisch, of semi-automatisch door met de muis een kenmerk aan te wijzen, waarna het systeem valideert en vervolgens het document koppelt.

Een belangrijk voordeel hiervan is dat het document steeds zichtbaar is én dat de stamgegevens vanuit uw CRM systeem gebruikt worden ter validatie van de data.