Bestel- aflever- uitvoerdersbonnen

Bestel- aflever- uitvoerdersbonnen

Bonnen op een eenvoudige manier koppelen aan andere documenten, zoals een inkoopfactuur.

Binnen een aantal branches, waaronder de bouw, wordt nog veel gebruik gemaakt van bonnen. De bon vormt een belangrijk document in het proces en wordt vaak als bijlage aan de inkoopfactuur gekoppeld.

Dit administratieve proces leidt vaak tot problemen, aangezien de factuur en de bon op verschillende momenten worden ontvangen. Bovendien zijn de bonnen in veel gevallen van slechte kwaliteit (doordrukken) waardoor ze moeilijk te filen zijn. Om dit proces eenvoudiger te laten verlopen biedt WhiteVision verschillende oplossingen.

Hoe werkt het?

WhiteVision biedt een oplossing waarbij bonnen op een eenvoudige, maar betrouwbare manier kunnen worden gekoppeld aan andere documenten, zoals een inkoopfactuur. Een groot voordeel hiervan is dat de bonnen nooit meer in ordners bewaard hoeven te worden. Men hoeft hierdoor veel minder naar bonnen te zoeken, aangezien deze gelijk gedigitaliseerd worden en met een eenvoudige handeling kunnen worden gekoppeld en teruggezocht.

"De oplossing van WhiteVision is erg gebruiksvriendelijk. Doordat de facturen nu gekoppeld zijn aan de boekingen, is het controleren van de geboekte boekhouding vereenvoudigd. De service, bereikbaarheid en het product van WhiteVision is goed. Ik zal het iedereen aanraden"

Een overzicht van de voordelen

  • eenvoudig terugzoeken van documenten
  • alle documenten zijn digitaal beschikbaar
  • de bon kan eenvoudig aan de factuur worden gekoppeld
  • duidelijk overzicht van alle bonnen en facturen
  • niet langer onoverzichtelijke orders vol papier