Teamviewer

Via deze pagina is het mogelijk een sessie voor Ondersteuning op afstand op te zetten met een supportmedewerker van WhiteVision. Via deze sessie kan één van onze medewerker van WhiteVision Support met u meekijken op uw scherm, of tijdelijk de controle van uw pc overnemen. Ondersteuning op afstand is uitsluitend beschikbaar voor klanten van WhiteVision.

Indien u heeft gesproken met een supportmedewerker WhiteVision en er is u gevraagd een remote-verbinding op te bouwen, kunt u TeamViewer hieronder downloaden en starten.

Start ‘Hulp op Afstand’

Gebruikerscondities ‘Hulp op afstand van WhiteVision’

Door te klikken op de bovenstaande button accepteert u een sessie waarbij een supportmedewerker of consultant van WhiteVision op afstand gedeeltelijke of volledige controle over uw pc zal hebben. WhiteVision is niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen die plaatsvinden of verband houden door het gebruik van deze service.