Op zoek naar de beste OCR-software? Ga voor de slimme oplossing van WhiteVision!

 

De beste OCR-software:
SMART-OCR van WhiteVision

Op zoek naar de beste OCR-software? Die vind je niet zomaar. Want een OCR-oplossing moet aan behoorlijk wat eisen voldoen om deze titel te verdienen. Een goed OCR-systeem levert een aanzienlijke tijdbesparing en efficiëntieboost op. Dit betekent dat het een stuk méér dient te doen dan een inkoopfactuur scannen en herkennen. Wat je nodig hebt, is vernuftige, gebruiksvriendelijke, betrouwbare OCR-software die jou écht ontzorgt. Oftewel, de beste OCR-software.

WhiteVision gaat verder waar andere oplossingen ophouden. Met onze unieke OCR-software elimineer je repeterende, eentonige taken, zodat je meer tijd overhoudt voor werk waarvan je gelukkiger wordt en waarmee je meer waarde toevoegt voor de organisatie. Spreekt dit je aan? Ga dan voor de beste OCR-software en neem geen genoegen met minder! Scan- en herken-software vergelijken? Altijd een goed idee.

OCR-tekstherkenning: wat maakt de
oplossing van WhiteVision slim?

Reguliere OCR-software is niet intelligent. Dit betekent dat de OCR-tekstherkenning de nodige beperkingen met zich meebrengt. Herkent het systeem een ingevoerd document niet goed, dan moet je handmatig correcties aanbrengen. Bovendien is het nodig om templates met de hand aan te maken. Omslachtig en tijdrovend. Bij WhiteVision hoeft dat allemaal niet. Wanneer je onze SMART-OCR-software in gebruik neemt, is de herkenningsgraad direct hoog.

En de enkele keer dat de OCR-tekstherkenning het niet meteen goed doet, wordt dit automatisch gecorrigeerd. Vanwege het zelflerende vermogen van het systeem wordt de herkenning mettertijd alleen maar beter.

Wat is OCR en waar vind je de
beste OCR-software?

Een veelgehoorde vraag luidt: ‘Wat is OCR?’ Kort gezegd bekijkt OCR-software waar de waarden op een document staan om deze te herkennen. Maar het ene systeem is het andere niet. Reguliere OCR-oplossingen herkennen volgens templates. Staat één element een keer op een andere plek (bijvoorbeeld wanneer de datum van links naar rechts is verplaatst), dan werkt de OCR-tekstherkenning niet meer. Als gebruiker zal je dan een handmatige aanpassing moeten doen.

Wil je dit voorkomen? Ga dan voor de beste OCR-software: WhiteVisions SMART-OCR. Dit is een slimme oplossing waar je vrijwel geen omkijken naar hebt.

SMART-OCR

Belangrijkste elementen

Benieuwd naar de belangrijkste elementen die onze OCR-software slim maken? We zetten ze voor je op een rij!

 • Hoge intelligentiegraad
  De software werkt niet met een vast template, maar kan facturen interpreteren zoals een mens dat zou doen.
 • Zelflerend vermogen
  Ons slimme OCR-systeem bekijkt hoe jij als gebruiker omgaat met de voorgestelde waarden en past zich op basis daarvan automatisch aan.
 • Kennisdeling in de gebruikerscommunity
  De OCR-software van WhiteVision deelt de opgedane kennis binnen de gebruikerscommunity. Alle gebruikers profiteren hiervan en het systeem wordt daardoor steeds slimmer.

SMART-OCR

Hoe profiteer jij van de
beste OCR-software?

Alleen WhiteVision biedt een OCR-oplossing die zelflerend is, documentgegevens optimaal interpreteert én kennis deelt binnen de gebruikerscommunity. Kies jij voor de beste OCR-software? Dan profiteer je van de volgende voordelen:

 • Altijd de beste herkenning: de resultaten worden steeds beter zonder dat jij daar iets voor hoeft te doen.
 • Optimale tijdbesparing: je hoeft geen templates aan te maken.
 • Zeer gebruiksvriendelijk systeem: ingewikkelde handleidingen bestuderen is niet nodig.
 • Breed inzetbare herkenning: laat inkoopfacturen én andere documenten herkennen door het systeem.
 • Geheel op jou afgestemd: de SMART-OCR-software past de logica automatisch aan wanneer je de ontvangen gegevens verwerkt in je boekhoudpakket.
 • Krachtenbundeling: alle gebruikers profiteren van de kennis binnen de community.
 • Hoge herkenningsgraad: er is vrijwel altijd direct sprake van 100% herkenning, óók bij een nieuwe leverancier.

Aan de slag met de
SMART-OCR-software van WhiteVision?

Vind jij alleen de beste OCR-software goed genoeg voor je organisatie? Kies dan voor een unieke, betrouwbare oplossing die volledig gericht is op de gebruiker. WhiteVision helpt je graag efficiënter en leuker te werken. Neem gerust contact met ons op!