Scan en herken

Inkomende documenten digitaal verwerken met een efficiënte oplossing?

Lees meer

Wil je aan de slag met ‘scan en herken’ om inkomende documenten eenvoudig digitaal te verwerken? En ben je op zoek naar betrouwbare scan- en herken-software? Met WhiteVision realiseer je een efficiëntieboost op de financiële administratie én bespaar je tijd en geld. Wij bieden 3 varianten voor ‘scan en herken’. Bekijk welke variant het best bij jou past!

Slimme document-herkenning:

‘scan en herken’ met WhiteVision


Het besluit is genomen: jouw organisatie wil aan de slag met ‘scan en herken’ om administratieve processen te verbeteren. Met een goede oplossing voor document-herkenning kan je een efficiënteboost realiseren. Want daarmee elimineer je repeterende, handmatige werkzaamheden. Je werkt eenvoudiger en maakt minder fouten, omdat je geen gegevens meer hoeft over te typen. Wat dit betekent? Je houdt meer tijd over voor taken die jouw functie uitdagender en veelzijdiger maken.

Maar waar vind je solide scan- en herken-software die slimme document-herkenning biedt? Inmiddels hebben meer dan 1.400 klanten vertrouwen in de oplossing van WhiteVision. Zij gebruiken deze om inkoopfacturen en andere inkomende documenten snel en gemakkelijk te verwerken. Want ze kunnen zich vinden in onze missie: eentonig, repeterend werk de wereld uit helpen.

Hoe haal je voordeel uit WhiteVisions
scan- en herken-oplossing?

 • Ga razendsnel aan de slag met ‘scan en herken’ na een korte implementatietijd.
 • Neem afscheid van handmatig (invoer)werk door gebruik te maken van slimme OCR-software met een hoge herkenningsgraad (‘OCR’ staat voor ‘Optical Character Recognition’).
 • Pak uitdagende (in plaats van eentonige) taken op.
 • Gebruik de tijd die je overhoudt om je creativiteit te ontplooien.
 • Laat je facturenmailbox automatisch uitlezen door slimme scan- en herken-software.
 • Sleep mails en bestanden gemakkelijk naar de applicatie middels een drag- & drop-systeem.
 • Optimaliseer de herkenning steeds verder door relevante velden in de factuur aan te klikken waar nodig.
 • Werk met een gebruiksvriendelijke, zelflerende oplossing voor ‘scan en herken’
 • Doe je voordeel met een krachtige integratie tussen WhiteVisions scan- en herken-software en je ERP-systeem, gebaseerd op tweerichtingsverkeer.
 • Reduceer de foutgevoeligheid door handmatige taken te elimineren.
 • Bouw op een consistente administratie, ook bij accountantscontroles.
 • Bied leveranciers betaalbetrouwbaarheid.
 • Werk met een gebruiksvriendelijke, inzichtelijke workflow voor inkoopfacturen en andere document-types.
 • Raak nooit meer documenten kwijt.
 • Kom er met één druk op de knop achter waar een factuur zich bevindt.
 • Verwerk inkomende documenten, zoals facturen en bonnen, op een overzichtelijke, efficiënte manier.

Goede herkenning:

Gebruiksgemak:

Tijdbesparend werken:

Digitale factuurverwerking:
klaar voor de toekomst?

Lees waar jij op moet letten wanneer je op zoek gaat naar een goede OCR-oplossing.

Download whitepaper

3 varianten

Factuur-herkenning met de
beste scan- en herken-software

Wil je inkomende documenten nauwkeurig en consistent verwerken? Kies dan voor factuur-herkenning met de beste scan- en herken-software. De oplossing van WhiteVision is beschikbaar in 3 varianten waarmee je tijd bespaart en eentonig, repeterend werk elimineert. Welke variant past het best bij jouw bedrijf? Klik op de links en lees meer over de verschillende opties!

WhiteVision Base

Zoek je een laagdrempelige oplossing voor het verwerken van inkoopfacturen? Met WhiteVision Base kun je inkomende facturen digitaal verwerken door ze te voorzien van een boekingsvoorstel, waarna je ze snel en eenvoudig kunt inlezen in je ERP-systeem.
Bekijk oplossing

WhiteVision Extended

Snel een factuur boeken met een volledig geïntegreerde pdf-viewer? Dat doe je met WhiteVision Extended, dat tevens de mogelijkheid biedt om de btw te verdelen en het systeem feedback te geven wanneer gegevens ontbreken.
Bekijk oplossing

WhiteVision Professional

Inkomende facturen slim matchen met bestellingen én snel boeken? Met WhiteVision Professional is het mogelijk. Bij deze variant profiteer je van alle functies die een slimme documentverwerking faciliteren.
Bekijk oplossing

Allesomvattende oplossing:
scan en herken plús handige functies

 

Natuurlijk kan je met onze automatiseringsoplossing facturen scannen en herkennen. Maar je kan ook gebruikmaken van onze andere functies,
die het verwerken van inkomende documenten aanzienlijk vergemakkelijken:

Uitgelichte functie

Scan en herken + Workflow

Routeer, beoordeel en fiatteer documenten digitaal met de WhiteVision Workflow. Deze is bij alle varianten inbegrepen, zodat je het fiatteringsproces altijd beheersbaar, eenvoudig en inzichtelijk kunt maken.

 

lees meer

Uitgelichte functie

Scan en herken + SMART E-mail handler

Ga slim om met de overweldigende stroom aan inkomende e-mailberichten! De SMART E-mail handler neemt je het voorwerk uit handen door bijlages of digitale inkoopfacturen automatisch te splitsen, combineren en verplaatsen.

 

lees meer

Factuur-matching-software:

Solide technologische basis

Als je je processen wilt optimaliseren, werk je natuurlijk graag met een stevig fundament. Met de software van WhiteVision profiteer je van:

 1. Een handige cloudoplossing
  Hosting en automatische software-updates zijn inbegrepen in het maandelijkse tarief, dus je hebt er geen omkijken naar.
 2. Een koppeling met diverse ERP-systemen
  Het digitale inkoopfactuurverwerkingsproces verloopt vlot en gemakkelijk, omdat WhiteVision koppelt met diverse ERP-systemen.

Calculator

Scan en herken: hoe snel kun jij
aan de slag?

 

Benieuwd hoeveel tijd het ons zou kosten om onze scan- en herken-oplossing bij jou te implementeren? Vul je gegevens in en wij sturen je een inschatting.

Afhankelijk van de oplossing die je kiest, is de doorlooptijd één dagdeel tot enkele weken. De ervaring leert dat jij als gebruiker ongeveer evenveel tijd nodig zal hebben om de oplossing onder de knie te krijgen en op te nemen in de werkwijze binnen je bedrijf.

Scan-en herken-software vergelijken? Dat is altijd een goed idee!

Kies je variant:
Kies aanvullende functies: