Tijdsbesparing tips?

Vacature Sales Trainee

Solliciteer direct

Sales Trainee (32-40uur p/w)

 

BREDA

Wil jij een ontwikkeling maken naar Sales Professional met uitstekende sales vaardigheden? Dan is dit Traineeship een perfecte kans!

Wij zijn op zoek naar een Sales Trainee (32-40 uur p.w.) die samen met ons een ontwikkeling gaat maken naar een Sales Professional. Het is onze droom dat jij binnen één tot twee jaar één van onze Accountmanagers bent en samen met het team WhiteVision laat groeien. Als Sales Trainee ben je onderdeel van het sales team en start je jouw ontwikkelpad in de binnendienst met sales activiteiten en procesverbeteringen.

Wat ga je doen?

In de eerste fase richt je je op de sales binnendienst activiteiten zoals het up to date houden van het CRM systeem, het genereren van rapportages over onze sales inspanningen en het beantwoorden van de sales telefoon en chat vragen. Ook kijk je kritisch naar het werkproces en verzin je mogelijkheden voor verbeteringen waardoor de Accountmanagers efficiënter kunnen werken.

Afhankelijk van jouw ontwikkeling maak je in deze fase ook de eerste stappen richting commerciële activiteiten en sales, onder begeleiding van de Accountmanagers. De doelstelling van dit Traineeship is dat jij je uiteindelijk ontwikkelt tot een volwaardig Accountmanager. Samen met jou stellen we daar een ontwikkelplan voor op en stap voor stap pak je meer taken en verantwoordelijkheden van een Accountmanager op.

 

Over ons

Al meer dan 1300 organisaties maken gebruik van onze oplossingen! WhiteVision is een groeiend SAAS bedrijf van nu 30 medewerkers gevestigd in Breda. Wij helpen al ruim 15 jaar organisaties met oplossingen waarmee inkomende documenten (zoals inkoopfacturen) snel en eenvoudig digitaal worden verwerkt.

Bekend staan als dé onderneming die andere organisaties in staat stelt efficiënter te opereren, dát is ons doel. Onze missie is om eentonig en repeterend werk de wereld uit helpen. Want zo staan mensen gelukkiger in werk en leven. Dat vinden wij belangrijk, omdat we geloven in talenten van mensen. Dit staat ook centraal in onze werkwijze en in onze omgang met gebruikers, partners, medewerkers en toeleveranciers.

Jouw profiel

Dit is je eerste of tweede baan. We zoeken iemand die aan de voorkant van ons salesproces wil beginnen en zich ontwikkelt tot één van onze Accountmanagers.

Ook heb je:

 • Een afgeronde hbo opleiding
 • Nieuwsgierigheid en de wil om je constant te ontwikkelen
 • Een commerciële mindset
 • Enthousiasme
 • Goede communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als het Engels
 • Je maakt makkelijk contacten
 • Affiniteit met software / finance

 

Onze WhiteVision manier van werken is met respect, daadkracht, betrokkenheid en ambitie. Deze kernwaarden passen dan ook uitstekend bij jouw persoonlijkheid

Wat hebben wij te bieden

Naast werken binnen een heel gezellig en gemotiveerd team, op een mooi kantoor in Breda bieden wij jou het volgende:

 

 • Een mooi startsalaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een laptop en een uitstekende pensioenregeling
 • Een prachtig traineeship en alle mogelijkheden om jezelf binnen onze organisatie verder te ontwikkelen en je kennis te vergroten
 • Een team waarin hard gewerkt wordt, maar ook voldoende ruimte is voor plezier. Zo hebben wij regelmatig een leuke borrel en vele, toffe teamdagen. Als je snel bij ons start, kan je nog mee naar Breda Live!

Maar wie kunnen je dit beter vertellen dan onze collega’s?

Solliciteer direct!

Heb je interesse en woon je in de buurt? Dan zien wij je sollicitatie, voorzien van een cv en een gerichte motivatiebrief, graag tegemoet.

Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met Daisy van den Broek, Officemanager via 076-5607820.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

 • Motivatiebrief:
  Toegestane bestandstypen: pdf, word, docx, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
 • Curriculum vitae:
  Toegestane bestandstypen: pdf, word, docx, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
 • Lees voor meer informatie onze algemene voorwaarden en privacy policy
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.