Over WhiteVision

 

Wie zijn wij?

WhiteVision helpt organisaties makkelijker én prettiger werken met oplossingen waarmee inkomende documenten snel en eenvoudig digitaal worden verwerkt. WhiteVision biedt zowel lokale als cloud-oplossingen voor alle branches en bedrijfsgroottes.

WhiteVision is gevestigd in Breda en bestaat uit een team van 19 gedreven medewerkers. WhiteVision werkt nauw samen met een aantal partners, waarop de software aansluit of geïntegreerd is. Meer dan 700 organisaties maken inmiddels gebruik van onze slimme oplossingen.

 

Hoe is het allemaal begonnen?

WhiteVision is opgericht in 2005 door Frank de Wit. Opererend vanuit een groot internationaal softwarebedrijf kwam Frank in contact met de materie rondom document management systemen. In die tijd waren deze oplossingen vooral toegankelijk voor de grote internationale ondernemingen.

Frank zag dat óók kleinere bedrijven behoefte hadden aan slimme oplossingen om inkomende documenten efficiënt en eenvoudig digitaal te verwerken. Vanuit deze visie startte hij met het ontwikkelen van software die dankzij de eenvoud, gebruiksvriendelijkheid en prijsstelling toegankelijk werd voor kleine en middelgrote organisaties. Snel volgden de eerste klanten en werd het productportfolio op basis van de klantwensen steeds uitgebreider.

Inmiddels zijn we 13 jaar verder en maken meer dan 700 organisaties naar tevredenheid gebruik van onze oplossingen. De visie om deze beter, slimmer en mooier te maken om onze klanten nóg beter van dienst te kunnen zijn, wordt nog elke dag nagestreefd.

Ontvang onze nieuwsbrief

Ja, ik wil graag op de hoogte blijven!

De software van WhiteVision sluit onder andere aan op de volgende pakketten: