Tips ontvangen?

Onze missie en visie

Voor repeterend werk zijn steeds minder mensen te vinden. Eentonige taken ontnemen medewerkers het werkplezier en remmen de creativiteit. Onze passie: zulk repeterend werk de wereld uit helpen, zodat mensen gelukkiger in werk en leven staan. Met de moderne, slimme software van WhiteVision kunnen organisaties inkomende documenten snel en eenvoudig digitaal verwerken. Daardoor houden medewerkers ruimte over om hun creativiteit de vrije loop te laten en kunnen zij groeien. Dit komt ook de organisatie ten goede, die zo aantrekkelijker wordt als werkgever én profiteert van minder fouten in de bedrijfsvoering.

Oplossingen en voortdurende groei

WhiteVision biedt zowel lokale als cloudoplossingen voor alle branches en bedrijfsgroottes. Vanuit onze thuisbasis in Breda zet ons team van 28 gedreven medewerkers zich dagelijks in voor onze klanten. Wij werken nauw samen met een aantal partners: onze software sluit aan op hun ERP-pakketten of is hiermee geïntegreerd. Meer dan 1.100 organisaties maken inmiddels gebruik van onze slimme oplossingen. Aangezien wij blijven groeien, zijn we altijd op zoek naar uitbreiding van ons team. En omdat we een topwerkgever willen zijn, doen we er veel aan om talent aan te trekken, te behouden en te ontwikkelen!

bekijk vacatures

Hoe is het allemaal begonnen?

WhiteVision is in 2005 opgericht door de huidige eigenaar, Frank de Wit. Bij de start van WhiteVision stonden langdurige relaties met tevreden klanten, ondernemerschap, verkoopgerichtheid én eigen productontwikkeling centraal. Deze visie is vertaald naar de bedrijfsnaam: WhiteVision. Nog steeds zijn dit de uitgangspunten die de basis vormen voor alle keuzes en afwegingen die we maken.

In 2005 waren het voornamelijk de multinationals die oplossingen gebruikten om inkomende documenten te verwerken. WhiteVision zag dat óók middelgrote en kleinere bedrijven behoefte hadden aan slimme oplossingen om inkomende documenten op efficiënte en eenvoudige wijze digitaal te verwerken. Vanuit deze visie ontwikkelden wij software die dankzij de eenvoud, gebruiksvriendelijkheid en prijsstelling toegankelijk werd voor kleine en middelgrote organisaties. Al snel volgden de eerste klanten. En op basis van de klantwensen werd het productportfolio steeds uitgebreider.

Inmiddels maken ruim 1.100 organisaties met meer dan 16.500 gebruikers naar tevredenheid gebruik van onze oplossingen. Als familiebedrijf met vier kernwaarden – respect, daadkracht, betrokkenheid en ambitie – hebben we een gezonde en stabiele groei doorgemaakt.

Wat maakt ons bijzonder?

Team WhiteVision biedt je meer

Tevreden klanten: dáár draait het om bij WhiteVision. Wij helpen je bij het realiseren van jóuw doelen. Op een efficiënte, leuke en betrouwbare manier. Met een makkelijk te implementeren oplossing die jou tijd en geld bespaart. Daarom kijken we met ondernemersogen naar de markt. Eigen productontwikkeling is hierbij cruciaal. Ook investeren we in support en vertellen we je reeds in de offertefase wat je precies van ons kunt verwachten. Daarnaast hebben we uitgebreide kennis van jouw administratieve systeem. Want alleen zó weten we zeker dat onze software hier uitstekend mee koppelt en dus waardevol is voor jou.

Wij koppelen met verschillende ERP systemen

WhiteVision koppelt met onderstaande ERP-systemen om inkomende documenten snel digitaal te verwerken. Werk eenvoudiger en bespaar tijd met WhiteVision!