Over WhiteVision

WhiteVision helpt organisaties makkelijker én prettiger werken met oplossingen waarmee inkomende documenten snel en eenvoudig digitaal worden verwerkt. WhiteVision biedt zowel lokale als cloud-oplossingen voor alle branches en bedrijfsgroottes. WhiteVision is gevestigd in Breda en bestaat uit een team van 27 gedreven medewerkers. WhiteVision werkt nauw samen met een aantal partners, waarop de software aansluit of geïntegreerd is. Meer dan 1000 organisaties maken inmiddels gebruik van onze slimme oplossingen. Omdat wij blijven groeien zijn wij altijd op zoek naar uitbreiding van ons team!

bekijk vacatures

Hoe is het allemaal begonnen?

WhiteVision is opgericht in 2005 door de huidige eigenaar Frank de Wit. Bij de start van WhiteVision stonden langdurige relaties met tevreden klanten, ondernemerschap verkoopgerichtheid en eigen productontwikkeling centraal. Het zijn de uitgangspunten die nu nog steeds de basis vormen voor alle keuzes en afwegingen die we maken.

In 2005 waren het voornamelijk de multinationals die oplossingen gebruikte om inkomende documenten te verwerken. WhiteVision zag dat óók middelgrote en kleinere bedrijven behoefte hadden aan slimme oplossingen om inkomende documenten efficiënt en eenvoudig digitaal te verwerken. Vanuit deze visie ontwikkelden we software die dankzij de eenvoud, gebruiksvriendelijkheid en prijsstelling toegankelijk werd voor kleine en middelgrote organisaties. Al snel volgden de eerste klanten en werd het productportfolio op basis van de klantwensen steeds uitgebreider.

Inmiddels maken ruim 1000 organisaties met meer dan 14.000 gebruikers naar tevredenheid gebruik van onze oplossingen. Als familiebedrijf met de kernwaarden respect, daadkracht, betrokkenheid en ambitie hebben we een gezonde en stabiele groei doorgemaakt.

Wat maakt ons bijzonder?

Team WhiteVision biedt je meer

Tevreden klanten: dáár draait het om bij WhiteVision. Wij helpen je bij het realiseren van jóuw doelen. Op een efficiënte, leuke en betrouwbare manier. Met een makkelijk implementeerbare oplossing die jou tijd en geld bespaart. Daarom kijken we met ondernemersogen naar de markt. Eigen productontwikkeling is hierbij cruciaal. Ook investeren we in support en vertellen we je reeds in de offertefase wat je precies van ons kunt verwachten. Daarnaast hebben we uitgebreide kennis van jouw administratieve systeem. Want alleen zó weten we zeker dat onze software hier uitstekend mee koppelt en dus waardevol is voor jou.

Wij koppelen met verschillende ERP systemen

WhiteVision koppelt met onderstaande ERP systemen om inkomende documenten snel digitaal te verwerken. Werk eenvoudiger en bespaar tijd met WhiteVision. WhiteVision sluit aan op de diverse administratieve systemen.