Over WhiteVision

WhiteVision helpt organisaties makkelijker én prettiger werken met oplossingen waarmee inkomende documenten snel en eenvoudig digitaal worden verwerkt. WhiteVision biedt zowel lokale als cloud-oplossingen voor alle branches en bedrijfsgroottes. WhiteVision is gevestigd in Breda en bestaat uit een team van 22 gedreven medewerkers. WhiteVision werkt nauw samen met een aantal partners, waarop de software aansluit of geïntegreerd is. Meer dan 700 organisaties maken inmiddels gebruik van onze slimme oplossingen.

Hoe is het allemaal begonnen?

WhiteVision is opgericht in 2005 door de huidige eigenaar Frank de Wit. Bij de start van WhiteVision stonden langdurige relaties met tevreden klanten, ondernemerschap verkoopgerichtheid en eigen productontwikkeling centraal. Het zijn de uitgangspunten die nu nog steeds de basis vormen voor alle keuzes en afwegingen die we maken.

In 2005 waren het voornamelijk de multinationals die oplossingen gebruikte om inkomende documenten te verwerken. WhiteVision zag dat óók middelgrote en kleinere bedrijven behoefte hadden aan slimme oplossingen om inkomende documenten efficiënt en eenvoudig digitaal te verwerken. Vanuit deze visie ontwikkelde we software die dankzij de eenvoud, gebruiksvriendelijkheid en prijsstelling toegankelijk werd voor kleine en middelgrote organisaties. Al snel volgden de eerste klanten en werd het productportfolio op basis van de klantwensen steeds uitgebreider.

Inmiddels maken meer dan 700 organisaties met meer dan 11.000 gebruikers naar tevredenheid gebruik van onze oplossingen. Als familiebedrijf met de kernwaarden respect, daadkracht, betrokkenheid en ambitie hebben we een gezonde en stabiele groei doorgemaakt.

Wij koppelen met verschillende ERP systemen

WhiteVision koppelt met onderstaande ERP systemen om inkomende documenten snel digitaal te verwerken. Werk eenvoudiger en bespaar tijd met WhiteVision. WhiteVision sluit aan op de diverse administratieve systemen.