Inkomende facturen automatisch inboeken?

Werk razendsnel met één van onze varianten: WhiteVision Professional

Bekijk de Professional variant

Wil jij inkomende facturen automatisch inboeken met een gebruiksvriendelijke en efficiënte oplossing? Werk eenvoudiger en bespaar aanzienlijk veel tijd met WhiteVision Professional. Onze scan- en herken-software sluit naadloos aan op verschillende ERP-systemen. Kijk nu of je systeem erbij zit of neem contact met ons op om jouw mogelijkheden te bespreken!

WhiteVision Professional

Wat kun je verwachten?

Inkomende facturen automatisch inboeken en routeren op een effectieve, snelle manier? Profiteren van automatische herkenning én de mogelijkheid om inkomende facturen te matchen met bestellingen?

Als je kiest voor WhiteVision Professional, beschik je over de meest volledige oplossing voor het slim verwerken van documenten. Evenals bij WhiteVision Base en Extended hoef je gegevens nooit meer over te typen en bied je een factuur eenvoudig aan bij je collega’s ter controle en fiattering. Daarnaast krijg je toegang tot een groot aantal extra functies, waarmee het bijvoorbeeld mogelijk is om bijlages toe te voegen, e-mailfacturen automatisch in te lezen, dubbele facturen te controleren en facturen zelf van feedback te voorzien.

Maar daar houdt de Professional-variant niet bij op. Je kunt inkomende facturen automatisch inboeken en routeren, maar ook matchen met bestellingen en ontvangsten. Het gebruik van verschillende kleuren zorgt voor een directe visuele weergave van afwijkingen. Een tijdrovende zoektocht naar de verschillen is daarom niet meer nodig! Om het je nog gemakkelijker te maken, biedt de oplossing ook de mogelijkheid om bestel-, aflever- en uitvoerdersbonnen in bulkvorm te verwerken. Een optimale tijdbesparing en ultiem gebruiksgemak zijn daarmee een feit.

Uitgelichte functies

om nóg efficiënter te werken

Regelherkenning

Functionaliteiten om het automatisch verwerken van facturen nóg verder te vereenvoudigen.
bekijk functie

Workflow

Altijd en overal uw inkomende facturen routeren, bekijken en accorderen.
bekijk functie

Matching

Automatische matching van de inkoopfacturen met de bestellingen.
bekijk functie

SMART E-mail handler

Automatisch splitsen, combineren en verplaatsen van bijlagen of berichten. (optioneel)
bekijk functie

De voordelen van Professional op een rij

 

 • Alle mogelijkheden van WhiteVision Base en Extended.
 • Mogelijkheid om inkomende facturen visueel te matchen met bestellingen én ontvangsten.
 • Optie om inkomende bestel-, aflever- en uitvoerdersbonnen eenvoudig in bulkvorm te verwerken.
 • Digitaal facturen accorderen via de WhiteVision Workflow.

WhiteVision Professional: werkproces

Zó eenvoudig kan jouw werkproces
eruitzien in 3 stappen:

Inlezen en automatische herkenning

Inkoopfacturen verwerken begint met het automatisch inlezen van e-mails of pdf-documenten. Waarna ze automatisch en snel voorzien worden van een boekingsbestand.

Snel boeken en routeren

Met WhiteVision Professional profiteer je van een eenvoudige, snelle boeking en digitale goedkeuring van facturen. Automatische matching van de factuur met de bestelling en het verwerken van bonnen maken het proces nog sneller en eenvoudiger

Integratie met je ERP systeem

De twee-weg integratie met je ERP zorgt voor een snelle verwerking in je ERP systeem van de boekingsinformatie én het plaatje van de factuur

Calculator

Bereken hoe snel jij aan de slag kunt gaan.

Met onze slimme oplossingen bespaar je tijd bij het verwerken van je inkoopfacturen. Vul je gegevens in en krijg een inschatting van de tijd die wij nodig denken te hebben om onze oplossing bij jou te implementeren.

We hebben de ervaring dat jij als gebruiker ongeveer even veel tijd nodig zult hebben om de oplossing onder de knie te krijgen en definitief op te nemen in de werkwijze binnen je organisatie.

Afhankelijk van de gekozen oplossing is de doorlooptijd een dagdeel tot enkele weken.

Kies je variant:
Kies aanvullende functies:

WhiteVision Professional

Bespaar tijd en werk eenvoudiger

 • In één oogopslag zie je wie een factuur heeft gefiatteerd, hoeveel tijd het accorderingsproces in beslag heeft genomen en op welke aandachtspunten je moet letten. Deze log wordt ook weergegeven op de pdf in je financiële systeem.
 • Facturen, bonnen en andere bijlages worden op overzichtelijke wijze gepresenteerd. Dit bespaart je vele uren zoekwerk. Wil je een factuur met iemand delen? Met WhiteVision Professional doe je dit heel eenvoudig, bijvoorbeeld via e-mail.
 • De status van een factuur is altijd zichtbaar, samen met het plaatje van de factuur. Dit is mogelijk doordat de oplossing naadloos integreert met veel ERP-pakketten.
 • Het plaatje van de factuur staat centraal in de applicatie. Je ziet alle informatie in één overzicht. Zoekwerk is daarmee verleden tijd, net als het koppelen van losse bestanden. Inkomende facturen automatisch inboeken en verwerken wordt zo wel héél makkelijk!
 • De boekingsinformatie is ook beschikbaar voor de fiatteur. Omdat alle gegevens in één overzicht staan, is het mogelijk om snel de juiste keuze te maken en het proces te laten doorlopen.
 • Bij het goedkeuringsproces zijn veel functionarissen betrokken, die allemaal andere rollen en bevoegdheden hebben. Onze specialisten regelen dit op maat in, zodat de fiattering optimaal verloopt van a tot z.
 • Heb je een vraag of opmerking over een factuur, dan kun je deze er eenvoudig bij typen. Het systeem logt de informatie en andere gebruikers kunnen snel feedback geven.

Plan je (web)demo

Met een (web)demo zie je snel en eenvoudig welke voordelen onze oplossing jou oplevert. We maken je wegwijs in onze software en je ziet direct hoeveel tijd je kunt besparen op je werkzaamheden!

Plan je demo

Onze oplossing

bekijk ook onze andere varianten

vlak
FUNCTIES

Verzamelen & Herkennen

Drag & drop van PDF en e-mail

Automatisch importeren uit map / e-mail

De beste herkenning door SMART-OCR

Ondersteuning meerdere administraties

 

Boeken & Verwerken

Document controleren en valideren

2-way integratie met je ERP en processen

Automatisch herkennen van regels

Bonnen koppelen

Matching

 

Beoordelen & Goedkeuren (Workflow)

Documenten rondsturen

Inzicht in voortgang van workflowproces

 

Voor workflow gebruikers

Goedkeuren via browser of app

Advies vragen, goedkeuren, parkeren, etc.

 

Ondersteuning

Support, via klantportaal en telefonisch

Updates van de software

ocr-cloud@2x

_

 

 

_

 

 

 

 

 

_

 

 

 

_

WV-client@2x

_

 

_

 

 

 

_

 

 

 

_

WV-workflow@2x

_

 

_

 

_

 

 

 

_

Wij koppelen met verschillende ERP systemen

WhiteVision koppelt met onderstaande ERP systemen om inkomende documenten snel digitaal verwerken. Werk eenvoudiger en bespaar tijd met de OCR software van WhiteVision.
WhiteVision sluit aan op de diverse administratieve systemen.

Bekijk ERP koppelingen