Inkoopfacturen digitaal verwerken?

Werk eenvoudiger met één van onze varianten: WhiteVision Extended

Bekijk de Extended variant

Wil jij inkoopfacturen digitaal verwerken met een efficiënte, gebruiksvriendelijke oplossing? Met WhiteVision Extended werk je eenvoudiger en bespaar je aanzienlijk veel tijd. Onze scan- en herken-software koppelt met diverse ERP-systemen. Wil je profiteren van een optimale integratie? Kijk of jouw systeem erbij zit of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

WhiteVision Extended

Wat kun je verwachten?

Inkoopfacturen digitaal verwerken in je administratieve systeem in een handomdraai? Gebruik de slimme software van WhiteVision óók voor het boeken en profiteer van automatische herkenning.

Met WhiteVision Extended wordt het inkoopfactuurverwerkingsproces nóg efficiënter. Als je facturen wilt voorzien van een boekingsvoorstel, dan beschik je
– net als bij WhiteVision Base – over de meest krachtige oplossing. Maar met WhiteVision Extended maak je de boeking sneller en eenvoudiger. Samen met de volledig geïntegreerde pdf-viewer zorgen de handige grafische functies ervoor dat je alle informatie (OCR en pdf) in één overzicht hebt.

Dit zorgt ervoor dat je inkoopfacturen nog vlotter kunt boeken. Daarnaast is het mogelijk om de btw automatisch te verdelen en het systeem feedback te geven wanneer gegevens ontbreken in bepaalde velden – allemaal vanuit dezelfde omgeving. En het plaatje van de factuur staat altijd centraal.

Uitgelichte functies

om nóg efficiënter te werken

Workflow

Altijd en overal uw inkomende facturen routeren, bekijken en accorderen.
bekijk functie

Regelherkenning

Functionaliteiten om het automatisch verwerken van facturen nóg verder te vereenvoudigen.
bekijk functie

SMART E-mail handler

Automatisch splitsen, combineren en verplaatsen van bijlagen of berichten. (optioneel)
bekijk functie

De voordelen van Extended op een rij

 • Facturen raken nooit meer weg: je kunt zien waar een factuur zich bevindt en behoudt daarom gemakkelijk het overzicht.
 • Pdf-bijlage wordt altijd gekoppeld aan de boeking.
 • Automatisch uitlezen van facturen uit e-mails.
 • Herkenning van factuurkop én -regels via SMART-OCR.
 • Inkoopfacturen digitaal verwerken met het grootste gemak: boeken geschiedt nagenoeg zonder handelingen door slimme functies.
 • Digitaal facturen accorderen via de WhiteVision Workflow.

WhiteVision Extended: werkproces

Zó eenvoudig kan jouw werkproces
eruitzien in 3 stappen:

Inlezen en automatische herkenning

Inkoopfacturen verwerken begint met het automatisch inlezen van e-mails of pdf-documenten. Waarna ze automatisch en snel voorzien worden van een boekingsbestand.

Snel boeken en routeren

Met WhiteVision Extended profiteer je van een eenvoudige, snelle boeking van factuurkop en -regels en digitale goedkeuring van facturen.

Integratie met je ERP systeem

De twee-weg integratie met je ERP zorgt voor een snelle verwerking in je ERP systeem van de boekingsinformatie én het plaatje van de factuur.

Calculator

Bereken hoe snel jij aan de slag kunt gaan.

Met onze slimme oplossingen bespaar je tijd bij het verwerken van je inkoopfacturen. Vul je gegevens in en krijg een inschatting van de tijd die wij nodig denken te hebben om onze oplossing bij jou te implementeren.

We hebben de ervaring dat jij als gebruiker ongeveer even veel tijd nodig zult hebben om de oplossing onder de knie te krijgen en definitief op te nemen in de werkwijze binnen je organisatie.

Afhankelijk van de gekozen oplossing is de doorlooptijd een dagdeel tot enkele weken.

Kies je variant:
Kies aanvullende functies:

WhiteVision Extended

Bespaar tijd en werk eenvoudiger

 • Het plaatje van de factuur staat centraal in de applicatie. Dit vind je samen met de bijlages terug in één handig overzicht. Bijlages kun je gemakkelijk toevoegen of verwijderen. Zoeken naar facturen of losse bestanden koppelen is daardoor niet meer nodig: alle informatie is beschikbaar in een enkel document!
 • Via eenvoudige, duidelijke knoppen kun je snel een keuze maken én bevestigen.
 • Je ziet in één oogopslag wie een factuur heeft goedgekeurd, hoe lang het fiatteringsproces heeft geduurd en welke aandachtspunten er zijn. Deze log is ook zichtbaar op de pdf in je financiële systeem.
 • Je boeking maak je gemakkelijk compleet door de betreffende gegevens aan te klikken op het document. Wil je dat het systeem dit de volgende keer automatisch doet? Activeer de feedbackfunctie, zodat het systeem vanzelf leert!
 • Waardes worden automatisch herkend en gecombineerd met gegevens uit je eigen administratie. Het resultaat: een boeking die je in één keer goed en betrouwbaar in je administratie kunt vastleggen. Inkoopfacturen digitaal verwerken was nog nooit zó eenvoudig!
 • WhiteVision Extended biedt de mogelijkheid om je eigen branchespecifieke velden te laten herkennen. Zo wordt het boeken van een factuur nóg eenvoudiger.

Plan je (web)demo

Met een (web)demo zie je snel en eenvoudig welke voordelen onze oplossing jou oplevert. We maken je wegwijs in onze software en je ziet direct hoeveel tijd je kunt besparen op je werkzaamheden!

plan je demo

Onze oplossing

bekijk ook onze andere varianten

vlak
FUNCTIES

Verzamelen & Herkennen

Drag & drop van PDF en e-mail

Automatisch importeren uit map / e-mail

De beste herkenning door SMART-OCR

Ondersteuning meerdere administraties

 

Boeken & Verwerken

Document controleren en valideren

2-way integratie met je ERP en processen

Automatisch herkennen van regels

Bonnen koppelen

Matching

 

Beoordelen & Goedkeuren (Workflow)

Documenten rondsturen

Inzicht in voortgang van workflowproces

 

Voor workflow gebruikers

Goedkeuren via browser of app

Advies vragen, goedkeuren, parkeren, etc.

 

Ondersteuning

Support, via klantportaal en telefonisch

Updates van de software

ocr-cloud@2x

_

 

 

_

 

 

 

 

 

_

 

 

 

_

WV-client@2x

_

 

_

 

 

 

_

 

 

 

_

WV-workflow@2x

_

 

_

 

_

 

 

 

_

Wij koppelen met verschillende ERP systemen

WhiteVision koppelt met onderstaande ERP systemen om inkomende documenten snel digitaal verwerken. Werk eenvoudiger en bespaar tijd met de OCR software van WhiteVision.
WhiteVision sluit aan op de diverse administratieve systemen.

Bekijk ERP koppelingen