Onze visie

Het is onze missie om organisaties makkelijker én prettiger te laten werken dankzij oplossingen om inkomende documenten snel en eenvoudig digitaal te verwerken. Ons succes ontlenen we aan de ontwikkeling van standaardproducten, die volledig integreren met de administratieve systemen die onze klanten in gebruik hebben.

Onze producten moeten in hoge mate bijdragen aan de vergroting van efficiency van werkprocessen van organisaties en dienen daarom van optimale kwaliteit te zijn. De continue ontwikkeling en verbetering van onze slimme software zien we dan ook als onze kernactiviteit. Bekend staan als dé onderneming die andere organisaties in staat stelt efficiënter te opereren, dát is ons uiteindelijke doel.

Onze filosofie

Kracht door eenvoud
Wij geloven dat het altijd efficiënter kan. Daarom stellen wij onszelf continue de vraag: kan dit beter? Ons doel is om onze oplossingen te laten uitblinken in gebruiksvriendelijkheid. Onze slogan is niet voor niets ‘kracht door eenvoud’. Wij stellen dan ook alles in het werk om samen op zoek te gaan naar de beste oplossing. Wensen en behoeften van de klanten en partners vormen hierbij de basis en de eigen werkprocessen van gebruikers staan centraal.


Alleen standaardoplossingen

Wij bieden alleen oplossingen die volledig passen op de standaard connectoren zoals deze door de bestaande systemen (ERP, financieel, CRM, HRM, TMS, etc.) beschikbaar zijn gesteld. De administratieve systemen van onze klanten of partners zijn altijd leidend. Onze gebruikers moeten namelijk ook in de toekomst verzekerd zijn van een goed functionerend systeem, zonder risico’s en hoge kosten bij updates of uitbreidingen van de door hen gebruikte oplossing.

Wij hebben onze visie vertaald naar vier kernwaarden, die kenmerkend zijn voor onze filosofie en werkwijze.

Wij koppelen met verschillende ERP systemen

WhiteVision koppelt met onderstaande ERP systemen om inkomende documenten snel digitaal verwerken. Werk eenvoudiger en bespaar tijd met WhiteVision. WhiteVision sluit aan op de diverse administratieve systemen.