Tips ontvangen?

Workflow in de Cloud

Wil je digitaal facturen accorderen op een snelle en eenvoudige manier? Herken inkomende facturen, routeer ze ter fiattering en bied ze aan je financiële systeem aan met Workflow in de Cloud. Met deze laagdrempelige, efficiënte en betrouwbare oplossing kun je volledig online digitaal facturen accorderen!

Cloud-workflow: digitaal facturen accorderen voor méér gemak en efficiëntie

Ben je op zoek naar een cloud-workflow om inkomende facturen te verrijken met een boekingsbestand en deze digitaal rond te sturen ter fiattering? Vind je het daarnaast belangrijk dat een oplossing snel te implementeren is? De WhiteVision Workflow in de Cloud biedt je deze mogelijkheden.

Workflow in de Cloud module

Hoe werkt het?

Digitaal facturen accorderen binnen een cloud-workflow: dát doe je met onze Workflow in de Cloud. Aan alle inkomende facturen wordt een boekingsbestand gekoppeld. Vervolgens komen de facturen automatisch bij de juiste collega’s terecht, zodat zij deze met een druk op de knop kunnen fiatteren.

De cloud-workflow is een zeer krachtige tool waarmee je het boek- en fiatteringsproces van inkomende facturen snel en eenvoudig optimaliseert. Zo kun je inkoopfacturen inclusief annotaties, bijlagen en loginformatie (zoals toegevoegd in het fiatteringstraject) automatisch inlezen in je financiële systeem. Digitaal facturen accorderen met de Workflow in de Cloud maakt handmatige invoerings- en archiveringswerkzaamheden geheel overbodig!

 

Van welke concrete functies kun je gebruikmaken?
  • Optimale herkenning van facturen door slimme SMART-OCR-software
  • Digitaal facturen accorderen van a tot z: werk volledig in de cloud
  • Doorgroei- en uitbreidingsmogelijkheden
  • Krachtige workflow-functies

plan je demo

Workflow module

De voordelen

  • Workflow-software, maar dan volledig online (in de cloud)
  • Operationeel in één dag
  • Korte leercurve: gebruikers kunnen snel digitaal facturen accorderen met het systeem
  • Inclusief WhiteVisions SMART-OCR-software: de oplossing is geheel zelflerend en maakt gebruik van slimme logica, die beschikbaar is binnen de community
  • Goedkeurder heeft altijd direct inzicht in voortgangsinformatie door workflow-software in de cloud
  • Op ieder gewenst niveau inzicht door logging, audit trial en rapportagefuncties

Dit zeggen onze klanten

Hurks

“Méér efficiëntie, minder foutgevoeligheid: met WhiteVision konden we al onze verbeterpunten doorvoeren.”

Koppeling: 4PS Construct

Lees meer over deze case

DeLaMar Theater

“Meer tijdwinst en overstappen op controlerende werkzaamheden: de SMART-OCR-oplossing van WhiteVision wordt steeds slimmer”

Koppeling: AFAS

Lees meer over deze case

Eenvoudige digitale factuurverwerking: koppeling met verschillende ERP-systemen

Wil je efficiënt digitaal facturen accorderen, dan heb je een naadloos samenspel nodig tussen de inkoopfactuurverwerkingsoplossing en het ERP-systeem. Met WhiteVision werk je eenvoudiger en bespaar je veel tijd. Omdat wij de digitale factuurverwerking van begin tot eind zo eenvoudig mogelijk willen maken, koppelt onze oplossing met diverse ERP-systemen. Bekijk hieronder welke dit zijn!