SAP Business One

SAP Business One

WhiteVision in combinatie met SAP Business One

Werkt u met SAP Business One? Op deze pagina vindt u alle info over hoe wij u kunnen helpen makkelijker en sneller inkomende documenten te verwerken.

Wie zijn we?

WhiteVision helpt SAP Business One gebruikers makkelijker én prettiger werken door oplossingen te bieden om inkomende documenten snel en eenvoudig digitaal te verwerken. De producten en diensten hebben betrekking op scannentekstherkenning (OCR), workflow, matching en digitaal archiveren en zijn in samenwerking met Asecom speciaal ontwikkeld voor SAP Business One. De standaardoplossing heeft de naam InvoicePro gekregen.

Toepassingen 

De WhiteVision software is verregaand geïntegreerd met SAP Business One waardoor het verwerken van documenten niet meer tijdrovend en omslachtig is. Dit maakt het werken met de oplossing zeer efficiënt.

Met de software worden papieren facturen na ontvangst gedigitaliseerd via een scanner of direct vanuit een e-mail ingelezen. Vervolgens worden de factuurgegevens uitgelezen door middel van automatische tekstherkenning (OCR) en wordt de factuur na controle automatisch ingeboekt in SAP Business One. Deze oplossing werkt voor zowel servicefacturen als artikelfacturen.

De software biedt tevens de mogelijkheid om facturen te matchen met de bestelling en ontvangsten. Zo kunnen volledig matchende facturen direct automatisch worden verwerkt in SAP Business One. Facturen die vóór betaling eerst gefiatteerd moeten worden kunnen met de workflow software digitaal worden geaccordeerd. De workflow software kenmerkt zich door veel slimme functies. Zo kunnen bijlagen worden toegevoegd en kan direct vanuit de WhiteVision Client een e-mail worden verstuurd. Ook bevat deze module handige parkeer- en annotatiefuncties.

Ontvang onze nieuwsbrief

Ja, ik wil graag op de hoogte blijven!

Heeft u een vraag? Onur Kalkisim helpt u graag verder!
Accountmanager - WhiteVision

Betrouwbare partner

Asecom en WhiteVision hebben een langdurige samenwerking op het gebied van document management in SAP Business One. Binnen onze samenwerking combineren we de kennis van beide bedrijven, waardoor we u als gebruiker de meest efficiënte oplossing kunnen bieden. Dankzij het partnerschap en de ontwikkelde standaardoplossing vereist de implementatie geen hoge investeringen en is de doorlooptijd kort.

Samen met onze partners en de kennis en ervaring van onze sales- en solutionmanagers, zijn wij in staat uw wensen en behoeften door te vertalen naar een op maat ingerichte oplossing. Het uitgangspunt hierbij is een minimale administratieve lastendruk, efficiënter werken en een plezierige werkomgeving.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.