Tips ontvangen?

Bereken je tijdbesparing met NoCore


Wat is de verdeling van de inkoopfacturen?

Digitale verwerking inkoopfacturen binnen NoCore-software: werk efficiënter!

Wil je de digitale verwerking van inkoopfacturen binnen je NoCore-software snel en moeiteloos laten verlopen? Met WhiteVision bespaar je veel tijd. Deze kun je besteden aan leukere taken die meer waarde toevoegen voor de organisatie.

Haal alles uit je NoCore-software

Wil je de digitale verwerking van inkoopfacturen binnen NoCore vergemakkelijken met een solide oplossing? Kies dan voor WhiteVision. Hiermee verwerk je inkomende documenten eenvoudig en snel binnen jouw bestaande pakket.

Bespaar tijd, verlicht de werkdruk

Als gebruiker van NoCore-software profiteer je al van tijdbesparing en een lagere werkdruk. Hoog tijd om te gaan voor maximale efficiëntie: optimaliseer de digitale verwerking van inkoopfacturen met onze NoCore-koppeling!

Werk snel en simpel met de oplossingen van WhiteVision

Onze oplossingen zijn speciaal ontwikkeld om jou als gebruiker van NoCore-software efficiënter te laten werken. De mogelijkheden zijn divers: WhiteVision biedt bijvoorbeeld OCR, scan en herken én workflow-software. Zo wordt de digitale verwerking van inkoopfacturen binnen NoCore wel héél eenvoudig.

Digitale verwerking inkoopfacturen: 3 varianten die aansluiten op je NoCore-software

Nocore Group biedt aan meer dan 900 bedrijven uit de flexbranche en schoonmaakbranche een volledig geïntegreerde software-oplossing (ERP). De software automatiseert jouw commerciële, operationele en financiële processen, waaronder loonverwerking. Nocore heeft zich binnen deze branches ontwikkeld tot een gespecialiseerde branche leverancier en mag zich met trots rekenen tot een van de marktleiders in beide branches.

Als je de digitale verwerking van inkoopfacturen binnen NoCore wilt optimaliseren, biedt WhiteVision dé oplossing. Kies uit onze 3 varianten waarmee je dit proces kunt vergemakkelijken. Welke variant sluit aan op jouw behoeften?

Inkoopfacturen sneller inboeken in je NoCore-software? Als je jaarlijks minimaal 100 facturen verwerkt, is deze instapvariant al rendabel.

De digitale verwerking van inkoopfacturen kan een stuk eenvoudiger verlopen. Zet onze laagdrempelige oplossing ‘WhiteVision Base’ in om inkomende facturen te voorzien van een boekingsvoorstel, zodat deze vervolgens mét de pdf-bijlage kunnen worden ingelezen in NoCore. Het plaatje van de factuur is automatisch in je pakket beschikbaar. Gegevens overtypen hoeft niet meer! Zo haal je het aantal benodigde administratieve handelingen drastisch omlaag. Evenals onze overige oplossingen maakt deze basisoplossing gebruik van SMART-OCR. Dit betekent dat je profiteert van de best mogelijke herkenning in de markt.

Inkomende facturen verwerken binnen je NoCore-software met WhiteVision Base: de voordelen op een rij!

 • Snel aan de slag na een eenvoudige implementatie
 • Handmatig facturen invoeren behoort tot het verleden
 • Hoge herkenning met dank aan SMART-OCR
 • Automatische koppeling van pdf-bijlage aan de boeking

Inkomende facturen inlezen of scannen

De digitale verwerking van inkoopfacturen in je NoCore-software start met een eenvoudige stap: het inlezen van digitale en e-mailfacturen. Ontvang je ook papieren inkoopfacturen, dan kun je deze gemakkelijk inscannen.

Automatische herkenning via SMART-OCR

De oplossing herkent factuurgegevens automatisch. Daarna zet zij een voorstelboeking klaar zonder dat jij hiervoor iets hoeft te doen.

Boeking inlezen in je Nocore-software

Na het inlezen van de voorstelboeking in NoCore zorgt de oplossing ervoor dat de boeking direct compleet is. Deze is dan ook meteen beschikbaar inclusief plaatje. Het is tevens mogelijk om de workflow te initiëren binnen NoCore.

Wil je inkoopfacturen efficiënter boeken? WhiteVision biedt een krachtige combinatie: slimme herkenningstechnieken plús WhiteVision Extended.

Maak de digitale verwerking van inkoopfacturen binnen je NoCore-software nóg efficiënter met WhiteVision Extended. Verwerk je andere inkomende documenten, dan kun je deze eveneens toevertrouwen aan de oplossing.

Facturen controleer en boek je voortaan nóg sneller door de combinatie van een geheel geïntegreerde pdf-viewer en praktische grafische functies. WhiteVision Extended zorgt ervoor dat je een factuur eenvoudig kunt aanpassen door deze aan te klikken. Het overtypen van gegevens is hiermee overbodig. Ontvang je veel facturen per e-mail? Dan profiteer je met WhiteVision Extended van een aanzienlijke tijdbesparing. De oplossing leest je mailbox(en) namelijk automatisch uit. Daarnaast kun je zelf je OCR optimaliseren met behulp van de standaard meegeleverde trainingsfunctie.

Zet jij WhiteVision Extended in voor de digitale verwerking van inkoopfacturen binnen NoCore? We zetten de voordelen voor je op een rij!

 • Vliegensvlug facturen controleren voor je boekt binnen je NoCore-software
 • Pdf-bijlagen worden automatisch gekoppeld aan boekingen
 • Per e-mail ontvangen facturen worden automatisch uitgelezen
 • De herkenning is hoog met dank aan SMART-OCR

Inkomende facturen inlezen of scannen

De digitale verwerking van inkoopfacturen in je NoCore-software start met een eenvoudige stap: het inlezen van digitale en e-mailfacturen. Ontvang je ook papieren inkoopfacturen, dan kun je deze gemakkelijk inscannen.

Automatische herkenning via SMART-OCR

De oplossing herkent factuurgegevens automatisch. Daarna zet zij een voorstelboeking klaar zonder dat jij hiervoor iets hoeft te doen.

Supersnel boeken met WhiteVision Extended

Met de krachtige WhiteVision Extended variant handel je de digitale verwerking van inkoopfacturen binnen een mum van tijd af. Profiteer van slimme technieken die het boeken vereenvoudigen. Het resultaat is een volledige boeking plús plaatje in jouw NoCore-software.

Zoek je een oplossing voor de digitale verwerking van inkoopfacturen die ook factuurregels geheel automatisch herkent? En vind je het handig als de facturen vervolgens digitaal worden rondgestuurd ter fiattering? Dan is WhiteVision Professional mét Workflow de ideale oplossing voor jou.

Boek inkoopfacturen sneller door de combinatie van slimme herkenningstechnieken en de krachtige WhiteVision Professional variant. Dit maakt de digitale verwerking van inkoopfacturen in je NoCore-software nóg efficiënter.

Profiteer van de volledig geïntegreerde pdf-viewer en de handige grafische functies om het inkoopfactuurverwerkingsproces vlot en soepel te laten verlopen. Met WhiteVision Professional hoef je geen gegevens meer over te typen. Ontvang je een groot aantal facturen per e-mail? Geen probleem. De WhiteVision Professional variant leest je mailbox(en) automatisch uit, zodat jij nog meer tijd bespaart. Bovendien kun je je OCR zelf optimaliseren met de trainingsfunctie die wij standaard meeleveren met deze oplossing. De digitale verwerking van inkoopfacturen wordt zo wel heel eenvoudig!

De Professional-versie geeft je bovendien de mogelijkheid om facturen ter controle en fiattering aan te bieden aan collega’s. Een factuur raakt nooit meer weg, aangezien je snel kunt opzoeken waar deze zich bevindt. Je hebt altijd overzicht. Daarnaast zijn er veel extra functies beschikbaar. Zo kun je bijlagen toevoegen, e-mailfacturen automatisch inlezen en dubbele facturen controleren.

Kies je voor digitale verwerking van inkoopfacturen met de Professional variant? Dit zijn de voordelen:

 • Automatische herkenning met SMART-OCR
 • Automatische uitlezing van facturen die je per e-mail ontvangt
 • Digitale fiattering middels de WhiteVision Workflow
 • Beschikbaarheid van veel aanvullende functies

Inkomende facturen inlezen of scannen

De digitale verwerking van inkoopfacturen in je NoCore-software start met een eenvoudige stap: het automatisch inlezen van digitale en e-mailfacturen. Ontvang je ook papieren inkoopfacturen, dan kun je deze gemakkelijk inscannen.

Automatische herkenning via SMART-OCR

De oplossing herkent factuurgegevens automatisch. Daarna zet zij een voorstelboeking klaar zonder dat jij hiervoor iets hoeft te doen.

Fiatteringsworkflow

Profiteer van een snelle en eenvoudige digitale goedkeuring van facturen, waarbij alle boekingsinformatie uit NoCore én het plaatje van de factuur beschikbaar zijn.

Werk efficiënter met deze uitgelichte functies:

Regelherkenning (beta)

Functionaliteiten om het automatisch verwerken van facturen nóg verder te vereenvoudigen.
Bekijk functie

Matching (beta)

Automatische matching van de inkoopfacturen met de bestellingen.
Bekijk functie

Workflow

Altijd en overal uw inkomende facturen routeren, bekijken en accorderen.
Bekijk functie

SMART E-mail handler

De SMART E-mail handler splitst, combineert en verplaatst bijlagen of berichten automatisch.
Bekijk functie

Vraag gratis demo aan

Wil je weten welke variant en aanvullende functies het beste bij jouw organisatie passen? Vraag dan onze gratis demo aan. Een van onze collega’s komt geheel vrijblijvend langs. Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op!

Gratis demo

Zij gingen u voor

Wij koppelen met verschillende ERP systemen

WhiteVision koppelt met onderstaande ERP systemen om inkomende documenten snel digitaal verwerken. Werk eenvoudiger en bespaar tijd met WhiteVision.
WhiteVision sluit aan op de diverse administratieve systemen.

Bekijk ERP koppelingen