Tips ontvangen?

Bereken je tijdbesparing met KRAAN


Wat is de verdeling van de inkoopfacturen?

Efficiënter inkoopfacturen verwerken binnen je Kraan-software?

Wil je sneller en eenvoudiger inkoopfacturen verwerken binnen je Kraan-software? De oplossingen van WhiteVision bieden uitkomst. Hiermee houd je voldoende tijd over om leukere werkzaamheden op te pakken waarmee je meer waarde toevoegt voor de organisatie.

Haal alles uit je Kraan-software

Werk je met Kraan-software en zoek je een oplossing die het proces van inkoopfacturen verwerken efficiënter en makkelijker maakt? Verwerk inkomende documenten, zoals inkoopfacturen en serviceaanvragen, snel en eenvoudig in jouw pakket met de oplossingen van WhiteVision.

Veel tijdbesparing en verlichting

Jouw pakket van Kraan-software zorgt uiteraard al voor een grote verlichting en tijdbesparing. Maar weet je ook dat je inkomende documenten razendsnel kunt verwerken met onze koppeling?

De oplossingen van WhiteVision

OCR, scan en herken, workflowsoftware en matching: onze oplossingen beslaan een breed spectrum. WhiteVision heeft ze speciaal ontwikkeld om jouw gebruik van de Kraan-software efficiënter te maken. Inkoopfacturen verwerken binnen je Kraan-software wordt zo wel heel simpel!

3 pakketten voor inkoopfactuurverwerking binnen je Kraan-software

Digitaal inkoopfacturen verwerken binnen je Kraan-software is zeer eenvoudig met WhiteVision. Bij ons kun je kiezen uit 3 pakketten om dit proces te vergemakkelijken. Welk pakket past het beste bij jouw behoeften?

Wil je inkomende facturen sneller inboeken in jouw Kraan-software? Geen probleem. Al vanaf 100 facturen per jaar is dit instappakket rendabel.

Inkoopfacturen verwerken kan veel eenvoudiger. Voorzie inkomende facturen van een boekingsvoorstel met behulp van onze laagdrempelige oplossing ‘OCR in de Cloud’. Zodra je dit hebt gedaan, worden deze direct – inclusief de pdf-bijlage – ingelezen in je Kraan-software. Gegevens overtypen is niet langer nodig. Bovendien is het plaatje van de factuur automatisch en snel beschikbaar binnen je Kraan-software. Wat dit betekent? Het aantal benodigde administratieve handelingen wordt enorm verminderd. Deze basisoplossing maakt gebruik van SMART-OCR, de best mogelijke herkenning in de markt – waarvan je ook profiteert bij onze overige oplossingen.

Inkoopfacturen verwerken binnen je Kraan-software met OCR in de Cloud: wat zijn de voordelen?

 • Nooit meer handmatig facturen invoeren
 • Hoge herkenning via SMART-OCR
 • Eenvoudige en snelle implementatie
 • Iedere pdf-bijlage wordt gekoppeld aan de betreffende boeking

Inlezen of scannen

Inkoopfacturen verwerken binnen je Kraan-software begint met het eenvoudig inlezen van facturen. Ontvang je papieren inkoopfacturen? Deze hoef je alleen even in te scannen.

Automatische herkenning middels SMART-OCR

De gegevens van de factuur worden automatisch herkend, waarna er een voorstelboeking wordt klaargezet – zónder dat jij hier iets voor hoeft te doen.

Inlezen van de boeking in je Kraan-software

De voorstelboeking wordt ingelezen in je Kraan-software. De boeking is meteen compleet en beschikbaar mét plaatje. Het is mogelijk om de Workflow binnen Kraan te initiëren.

Sneller inkoopfacturen boeken? Profiteer van een combinatie van slimme herkenningstechnieken en de krachtige WhiteVision Client.

Met de WhiteVision Client wordt inkoopfacturen verwerken binnen Kraan nog sneller en efficiënter. Ook andere inkomende documenten kun je gerust aan de oplossing toevertrouwen.

Door de combinatie van een volledig geïntegreerde pdf-viewer en handige grafische functies controleer en boek je facturen nog sneller. Gegevens overtypen is niet meer nodig. Ontvang je veel facturen per e-mail? Dan zal de WhiteVision Client je nog meer tijd besparen door je mailbox(en) automatisch uit te lezen. Ook kun je met deze oplossing zelf je OCR optimaliseren middels een trainingsfunctie die standaard wordt meegeleverd. Ontvang je een factuur van een nieuwe crediteur? Deze kun je direct aanmaken vanuit de WhiteVision Client. Zo is inkoopfacturen verwerken wel héél eenvoudig!

Inkoopfacturen verwerken binnen je Kraan-software met de WhiteVision Client: wat zijn de voordelen?

 • Controleer en boek facturen nóg sneller binnen je Kraan-software
 • Automatische uitlezing van facturen uit e-mails
 • Koppeling van iedere pdf-bijlage aan de betreffende boeking
 • Hoge herkenning door SMART-OCR

Inlezen of scannen

Inkoopfacturen verwerken binnen je Kraan-software begint met het automatisch inlezen van de digitale of e-mailversies. Ontvang je ook papieren inkoopfacturen? Deze hoef je alleen even in te scannen.

Automatische herkenning middels SMART-OCR

De gegevens van de factuur worden automatisch herkend, waarna er een voorstelboeking wordt klaargezet – zónder dat jij hier iets voor hoeft te doen.

Supersnel boeken met de WhiteVision Client

Inkoopfacturen verwerken doe je razendsnel met de krachtige WhiteVision Client. Je profiteert van slimme technieken waarmee het boeken stukken eenvoudiger wordt. Het resultaat: een volledige boeking mét plaatje in jouw Kraan-software.

Wil je inkoopfacturen verwerken met een oplossing die factuurregels geheel automatisch herkent? Kies dan voor de WhiteVision Client met regelherkenning.

Alle functionaliteiten en voordelen van het Extended pakket zijn ook inbegrepen in het Professional pakket. Zo kun je e-mails volledig automatisch inlezen en aanklikken in plaats van typen. Maar in het Professional pakket zit óók regelherkenning, wat zorgt voor nog meer tijdbesparing bij het verwerken en boeken van inkoopfacturen die in een groot aantal regels zijn opgesplitst.

Je profiteert tevens van andere opties. Het is bijvoorbeeld mogelijk om vanuit één pakket automatisch te verbijzonderen.

Inkoopfacturen verwerken binnen je Kraan-software: wat zijn de voordelen van de WhiteVision Client met regelherkenning?

 • Facturen nóg sneller boeken
 • Elke pdf-bijlage wordt gekoppeld aan de betreffende boeking
 • Herkenning van de factuurkop én –regels door SMART-OCR
 • Facturen worden automatisch uitgelezen uit e-mails
 • Grote diversiteit aan extra modules, waaronder de Workflow

Inlezen of scannen

Inkoopfacturen verwerken binnen je Kraan-software begint met het automatisch inlezen van de digitale of e-mailversies. Ontvang je ook papieren inkoopfacturen? Deze hoef je alleen even in te scannen.

Automatische herkenning, óók van factuurregels

De gegevens van de factuur worden automatisch herkend, waarna er een voorstelboeking wordt klaargezet – zónder dat jij hier iets voor hoeft te doen.

Supersnel boeken met de WhiteVision Client

Inkoopfacturen verwerken? Dat doe je razendsnel met de krachtige WhiteVision Client. Je profiteert namelijk van slimme technieken die het boeken van facturen gemakkelijker maken. Het resultaat: een volledige boeking mét plaatje in je Kraan-software.

Werk efficiënter met de aanvullende modules voor WhiteVision Client:

Bestel-aflever-uitvoerdersbonnen

Bonnen op een eenvoudige manier koppelen aan andere documenten, zoals een inkoopfactuur.
Bekijk module

Regelherkenning

Deze module bevat functionaliteiten om het automatisch verwerken van facturen nóg verder te vereenvoudigen.
Bekijk module

Workflow

Altijd en overal uw inkomende facturen routeren, bekijken en accorderen.
Bekijk module

SMART E-mail handler

De SMART E-mail handler splitst, combineert en verplaatst bijlagen of berichten automatisch.
Bekijk module

Dit zeggen onze klanten

AC Borst Bouw

“Inkoopfacturen verwerken met meer gemak, snelheid en efficiëntie: wij zijn gewoon heel tevreden met WhiteVision”

Koppeling: KRAAN

Lees meer over deze case

Bouwgroep Buitenhuis

“Meer inzicht, minder fouten en digitale inkoopfactuurverwerking: WhiteVision is gewoon een goed product.”

Koppeling: KRAAN

Lees meer over deze case

Vraag (web)demo aan

Met een (web)demo zie je snel en eenvoudig welke voordelen onze oplossing jou oplevert. Binnen 15 minuten laten we je kennis maken met onze software. Dit kan op afstand of bij jou op kantoor.

Plan je demo

Wij koppelen met verschillende ERP systemen

WhiteVision koppelt met onderstaande ERP systemen om inkomende documenten snel digitaal verwerken. Werk eenvoudiger en bespaar tijd met WhiteVision.
WhiteVision sluit aan op de diverse administratieve systemen.

Bekijk ERP koppelingen