Tips ontvangen?

Bereken je tijdbesparing met Exact


Wat is de verdeling van de inkoopfacturen?

Digitale factuurverwerking Exact: verwerk inkoopfacturen efficiënter!

Wil je aan de slag met digitale factuurverwerking in Exact? De oplossingen van WhiteVision bieden uitkomst. Hiermee kun je iedere inkoopfactuur verwerken in Exact. Snel én eenvoudig. Zo houd je tijd over voor leukere werkzaamheden, waarmee je meer waarde toevoegt voor de organisatie.

Haal alles uit Exact

Werk je met Exact-software en wil je inkoopfacturen en andere inkomende documenten efficiënter en gemakkelijker verwerken in jouw pakket? Met de oplossingen van WhiteVision verloopt het proces soepel en eenvoudig.

Bespaar tijd en verlicht de werkdruk

Natuurlijk zorgt jouw pakket reeds voor veel tijdbesparing en verlichting. Maar met de Exact-koppeling van WhiteVision verwerk je inkomende documenten razendsnel en heb je bijna geen omkijken naar het verwerkingsproces.

Werk efficiënter met de oplossingen van WhiteVision

Jouw gebruik van Exact efficiënter maken: dát is ons doel. Onze oplossingen beslaan een breed spectrum: van OCR en scan en herken tot workflow-software en matching. Zo wordt digitale factuurverwerking binnen Exact wel heel gemakkelijk!

3 varianten voor digitale factuurverwerking

in Exact

Inkomende facturen digitaal verwerken binnen Exact is zeer eenvoudig met WhiteVision. Wij bieden 3 varianten om dit proces te vergemakkelijken. Welke variant sluit het beste aan bij jouw wensen?

Digitale factuurverwerking in Exact sneller laten verlopen? Al vanaf 100 inkomende facturen per jaar is deze instapvariant rendabel. 

Met onze laagdrempelige oplossing ‘WhiteVision Base’ voorzie je inkoopfacturen van een boekingsvoorstel. Vervolgens worden deze meteen – samen met de pdf-bijlage – ingelezen in je Exact-software. Gegevens overtypen is verleden tijd. Het plaatje van de factuur is bovendien automatisch beschikbaar binnen Exact. Het resultaat: de benodigde administratieve handelingen verminderen drastisch in aantal. Deze basisoplossing maakt, net als onze andere oplossingen, gebruik van SMART-OCR. Dit betekent dat je profiteert van de best mogelijke herkenning in de markt. Kort gezegd: digitale factuurverwerking in Exact kan héél eenvoudig zijn.

Benieuwd naar de voordelen van digitale factuurverwerking in Exact met WhiteVision Base? We zetten ze voor je op een rij.

 • Voer nooit meer handmatig facturen in
 • Werk sneller door de hoge herkenning via SMART-OCR
 • Ga snel aan de slag na een eenvoudige implementatie
 • Profiteer van de koppeling van pdf-bijlagen aan de betreffende boekingen

Inkoopfacturen inlezen of scannen

Digitale factuurverwerking in Exact begint met het eenvoudig inlezen van inkomende facturen. Papieren inkoopfacturen scan je in een handomdraai in.

SMART-OCR: automatische herkenning

Na het automatisch herkennen van de factuurgegevens wordt er een voorstelboeking klaargezet. Jij hoeft hier niets voor te doen.

Boeking inlezen in je Exact-software

De voorstelboeking wordt ingelezen in Exact. Daarna is de boeking direct compleet én beschikbaar - inclusief plaatje.

Profiteren van een snelle digitale factuurverwerking in Exact? Maak gebruik van een krachtige combinatie: slimme herkenningstechnieken én WhiteVision Extended.

Maak het proces van inkoopfacturen verwerken binnen je Exact-software nóg efficiënter met WhiteVision Extended. Andere inkomende documenten kun je ook prima toevertrouwen aan de oplossing.

De combinatie van een volledig geïntegreerde pdf-viewer en handige grafische functies maakt dat je facturen voortaan nog sneller kunt controleren voor het boeken. WhiteVision Extended zorgt ervoor dat je bepaalde kenmerken van een factuur eenvoudig kunt aanpassen door deze aan te klikken. Dit maakt het overtypen van gegevens overbodig. Krijg je veel facturen per e-mail binnen? Dan bespaar je nog meer tijd met WhiteVision Extended, die je mailbox(en) automatisch uitleest. Daarnaast is het mogelijk om zelf je OCR te optimaliseren. Met deze oplossing leveren we namelijk standaard een trainingsfunctie mee.

Wat zijn de voordelen van digitale factuurverwerking in Exact-software met WhiteVision Extended?

 • Facturen nóg sneller controleren voordat je boekt binnen Exact
 • Automatische uitlezing van facturen die per e-mail zijn binnengekomen
 • Koppeling van elke pdf-bijlage aan de betreffende boeking
 • Hoge herkenning door SMART-OCR

Inkoopfacturen inlezen of scannen

Digitale factuurverwerking in Exact begint met het automatisch inlezen van de e-mail- of digitale versies. Als je ook papieren inkoopfacturen ontvangt, hoef je deze alleen even in te scannen.

SMART-OCR: automatische herkenning

Na het automatisch herkennen van de factuurgegevens wordt er een voorstelboeking klaargezet. Jij hoeft hier niets voor te doen.

WhiteVision Extended: supersnel boeken

Verwerk inkomende facturen razendsnel met de krachtige WhiteVision Extended variant. Hiermee profiteer je van slimme technieken die het boeken stukken eenvoudiger maken. Het resultaat: een complete boeking inclusief plaatje in Exact.

Digitale factuurverwerking in Exact gemakkelijker maken met een oplossing die factuurregels geheel automatisch herkent? Kies voor WhiteVision Professional mét regelherkenning.

De Professional variant biedt alle voordelen en functionaliteiten van de Extended variant. Je kunt e-mails volledig automatisch inlezen, aanklikken in plaats van typen, nieuwe crediteuren aanmaken en trainen. Maar er is één belangrijke toevoeging: regelherkenning. Hiermee bespaar je nóg meer tijd bij het boeken en verwerken van inkomende facturen die door een groot aantal regels worden opgesplitst.

Deze variant biedt ook andere handige opties. Zo kun je automatisch de btw verdelen en automatisch verbijzonderen – allemaal vanuit dezelfde oplossing.

Digitale factuurverwerking in Exact: wat zijn de voordelen van WhiteVision Professional met regelherkenning?

 • Facturen nóg sneller controleren en boeken
 • Automatische koppeling van pdf-bijlagen aan boekingen
 • Automatische uitlezing van facturen die je per e-mail hebt ontvangen
 • Herkenning van de factuurkop én –regels middels SMART-OCR
 • Veel extra functies, zoals de Workflow en bestel-aflever-uitvoerdersbonnen koppelen

Inkoopfacturen inlezen of scannen

Digitale factuurverwerking in Exact begint met het automatisch inlezen van de e-mail- of digitale versies. Als je ook papieren inkoopfacturen ontvangt, hoef je deze alleen even in te scannen.

Automatische herkenning, óók van factuurregels

Na het automatisch herkennen van de factuurgegevens wordt er een voorstelboeking klaargezet. Jij hoeft hier niets voor te doen.

Supersnel boeken

Verwerk inkomende facturen razendsnel met de krachtige WhiteVision Professional variant. Hiermee profiteer je van slimme technieken die het boeken stukken eenvoudiger maken. Het resultaat: een complete boeking inclusief plaatje in Exact.

Download het gratis whitepaper

Inkoopfacturen verwerken met Exact-software: hoe doe je dat?

download het whitepaper

Werk efficiënter met deze uitgelichte functies 

Personeelsdossiers (beta)

Met de software van WhiteVision kunnen personeelsdossiers eenvoudig worden gedigitaliseerd en gearchiveerd.
Bekijk functie

Regelherkenning

Functionaliteiten om het automatisch verwerken van facturen nóg verder te vereenvoudigen.
Bekijk functie

Workflow

Altijd en overal uw inkomende facturen routeren, bekijken en accorderen.
Bekijk functie

Matching (beta)

Automatische matching van de inkoopfacturen met de bestellingen.
Bekijk functie

SMART E-mail handler

De SMART E-mail handler splitst, combineert en verplaatst bijlagen of berichten automatisch.
Bekijk functie

Vraag (web)demo aan

Met een (web)demo zie je snel en eenvoudig welke voordelen onze oplossing jou oplevert. Binnen 15 minuten laten we je kennis maken met onze software. Dit kan op afstand of bij jou op kantoor.

Plan je demo

Zij gingen u voor

Wij koppelen met verschillende ERP systemen

WhiteVision koppelt met onderstaande ERP systemen om inkomende documenten snel digitaal verwerken. Werk eenvoudiger en bespaar tijd met WhiteVision.
WhiteVision sluit aan op de diverse administratieve systemen.

Bekijk ERP koppelingen