CCS

CCS

WhiteVision in combinatie met CCS

Werkt u met CCS? Op deze pagina vindt u alle info over hoe wij u kunnen helpen makkelijker en sneller inkomende documenten in CCS te verwerken.

Wie zijn we?

WhiteVision helpt CCS gebruikers makkelijker èn prettiger te werken door oplossingen te bieden om inkomende documenten snel en eenvoudig digitaal te verwerken.  De producten en diensten hebben betrekking op scannentekstherkenning (OCR)workflowdigitaal archiveren en zijn speciaal ontwikkeld voor CCS gebruikers.

Betrouwbare partner

CCS en WhiteVision hebben een langdurige samenwerking op het gebied van document management. Binnen onze samenwerking combineren we de kennis van beide bedrijven, waardoor we u als gebruiker de meest efficiënte oplossing kunnen bieden. Dit heeft ertoe geleid dat we al vele gezamenlijke klanten hebben mogen automatiseren. Samen met onze partners en de kennis en ervaring van onze sales- en solutionmanagers, zijn wij in staat uw wensen en behoeften door te vertalen naar een op maat ingerichte oplossing. Het uitgangspunt hierbij is een minimale administratieve lastendrukefficiënter werken en een plezierige werkomgeving.

Vragen over WhiteVision i.c.m. CCS?
Ik help u graag verder!
Toepassingen

De oplossingen van WhiteVision zijn vergaand geoptimaliseerd voor de verzekerings-gerelateerde branche. Wij ondersteunen u in het gehele proces van documentverwerking en zorgen voor een optimale inrichting van documentstromen.