Tips ontvangen?

Bereken je tijdbesparing met BouwOffice, InstallOffice of InfraOffice


Wat is de verdeling van de inkoopfacturen?

Efficiënter inkoopfacturen verwerken binnen BouwOffice, InstallOffice of InfraOffice?

Wil je sneller en gemakkelijker inkoopfacturen verwerken binnen BouwOffice, InstallOffice of InfraOffice? Bespaar tijd en werk eenvoudiger met WhiteVision. Zo heb je voldoende ruimte voor leukere werkzaamheden die ook nog eens meer waarde toevoegen voor de organisatie.

Haal alles uit je BouwInfosys-software

Werk je met BouwInfosys-software en zoek je een efficiënte oplossing die het proces van inkoopfacturen verwerken makkelijker maakt? Met de oplossingen van WhiteVision verwerk je inkomende documenten, waaronder inkoopfacturen, eenvoudig en snel in BouwOffice, InstallOffice of InfraOffice.

Veel tijdbesparing en verlichting

Als gebruiker van BouwInfosys-software ervaar je uiteraard al dat jouw pakket voor veel verlichting en tijdbesparing zorgt. Maar weet je ook dat je inkomende documenten met onze koppeling gemakkelijk en razendsnel digitaal kunt verwerken?

De oplossingen van WhiteVision

De oplossingen van WhiteVision beslaan een breed spectrum: van OCR en scan en herken tot workflowsoftware en matching. Ze zijn speciaal ontwikkeld om jou als BouwInfosys-gebruiker efficiënter te laten werken. Inkoopfacturen verwerken binnen BouwInfosys wordt zo wel heel eenvoudig. Meer weten over WhiteVision? Wij zijn al 10 jaar Partner van BouwInfosys.

3 varianten voor inkoopfactuurverwerking binnen je BouwInfosys-software

Digitaal inkoopfacturen verwerken binnen BouwInfosys doe je op eenvoudige wijze met WhiteVision. Wij bieden je de keuze uit 3 varianten om dit proces te vergemakkelijken. Bekijk welke variant aansluit op jouw behoeften!

Facturen sneller inboeken in jouw BouwInfosys-software? Deze variant is al rendabel vanaf 100 facturen per jaar.

Inkoopfacturen verwerken kan veel gemakkelijker. WhiteVision Base is een laagdrempelige oplossing waarmee je inkomende facturen van een boekingsvoorstel voorziet. Hierna kunnen deze – inclusief pdf-bijlage – eenvoudig en snel worden ingelezen in BouwOffice, InstallOffice of InfraOffice. Je hoeft geen gegevens meer over te typen en het plaatje van de factuur is automatisch en snel beschikbaar in BouwOffice, InstallOffice of InfraOffice. Dit betekent dat het aantal benodigde administratieve handelingen drastisch wordt verminderd. Net als onze overige oplossingen maakt deze basisoplossing gebruik van SMART-OCR, de best mogelijke herkenning in de markt.

Inkoopfacturen verwerken binnen BouwInfosys met WhiteVision Base: wat zijn de voordelen?

 • Nooit meer handmatig facturen invoeren
 • Hoge herkenning door SMART-OCR
 • Snelle, eenvoudige implementatie
 • Pdf-bijlage wordt altijd gekoppeld aan de boeking

Download factsheet

Inlezen of scannen

Inkoopfacturen verwerken binnen BouwInfosys begint met het eenvoudig inlezen van digitale en e-mailfacturen. Ontvang je papieren inkoopfacturen, dan worden deze gescand.

Automatisch herkennen

De factuurgegevens worden automatisch herkend en klaargezet als voorstelboeking. Hiervoor hoef je niets te doen.

Inlezen boeking in BouwInfosys

De voorstelboeking wordt ingelezen in BouwInfosys via e-facturen. De boeking is direct compleet en beschikbaar mét plaatje.

Inkoopfacturen verwerken middels automatische herkenning? Profiteren van snel boeken én routeren? Kies voor een combinatie van WhiteVision Extended en de Workflow-software.

Hiermee beschik je over de snelste en beste OCR-functie én kun je facturen rondsturen ter fiattering. Net als bij de basisoplossing behoort het overtypen van gegevens voorgoed tot het verleden. Daarnaast kun je een factuur eenvoudig aanbieden bij je collega’s ter controle en fiattering. Omdat je altijd kunt zien waar een factuur zich bevindt, behoud je gemakkelijk het overzicht en raak je facturen nooit meer kwijt. Bovendien krijg je toegang tot veel extra functies, zoals het automatisch inlezen van e-mailfacturen, controle op dubbele facturen, het toevoegen van bijlages en de mogelijkheid om facturen zelf te trainen.

Inkoopfacturen verwerken binnen BouwInfosys: wat zijn de voordelen van WhiteVision Extended plus Workflow?

 • Automatische herkenning door SMART-OCR
 • Facturen worden automatisch uitgelezen uit e-mails
 • Digitale fiattering via de WhiteVision Workflow
 • Veel extra functies beschikbaar voor nóg meer mogelijkheden

Download factsheet

Inlezen of scannen

Inkoopfacturen verwerken binnen BouwInfosys begint met het automatisch inlezen van digitale en e-mailfacturen. Ontvang je papieren inkoopfacturen, dan worden deze gescand.

Automatisch herkennen

De factuurgegevens worden automatisch herkend en de boeking wordt voor je gemaakt in BouwInfosys. Hiervoor hoef jij niets te doen.

Fiatteringsworkflow

Snelle en eenvoudige digitale goedkeuring van facturen met alle boekingsinformatie uit BouwInfosys en het plaatje van de factuur.

Inkoopfacturen verwerken middels een oplossing die factuurregels automatisch herkent? Met deze oplossing boek je facturen snel en routeer je ze eenvoudig via de Workflow.

Met de Professional variant heb je beschikking over de beste, meest uitgebreide SMART-OCR-functie, inclusief de mogelijkheid om je facturen rond te sturen ter fiattering. De regelherkenningsfunctie leest de factuurregels en zet deze om naar een boeking. Net als bij de Extended variant kun je ook een factuur aanbieden bij je collega’s ter controle en fiattering. Je behoudt het overzicht, waardoor facturen nooit meer wegraken. Daarnaast krijg je toegang tot een groot aantal extra functies, zoals controle op dubbele facturen, het toevoegen van bijlages, het automatisch inlezen van e-mailfacturen en de mogelijkheid om facturen zelf te trainen.

Bovendien biedt deze variant optionele functies die nóg meer mogelijk maken. Benut de slimme technieken ten volste door bijvoorbeeld serviceaanvragen te herkennen, bonnen te koppelen en gebruik te maken van de WKA-controlefunctie.

Inkoopfacturen verwerken binnen BouwInfosys: wat zijn de voordelen van WhiteVision Professional, Workflow en regelherkenning?

 • Herkenning van factuurkop én -regels door SMART-OCR
 • Facturen worden automatisch uitgelezen uit e-mails
 • Digitale fiattering via de WhiteVision workflow
 • Groot aantal extra functies beschikbaar voor nóg meer mogelijkheden

Download factsheet

Inlezen of scannen

Inkoopfacturen verwerken binnen BouwInfosys begint met het automatisch inlezen van digitale en e-mailfacturen. Ontvang je papieren inkoopfacturen, dan worden deze gescand.

Automatisch herkennen

De complete factuur – inclusief regels – wordt automatisch herkend en de boeking wordt voor je gemaakt in BouwInfosys. Hiervoor hoef jij niets te doen.

Fiatteringsworkflow

Snelle en eenvoudige digitale goedkeuring van facturen met alle boekingsinformatie uit BouwInfosys en het plaatje van de factuur. Snelle en eenvoudige digitale goedkeuring van facturen met alle boekingsinformatie uit BouwInfosys en het plaatje van de factuur.

Werk efficiënter met deze uitgelichte functies:

Regelherkenning

Functionaliteiten om het automatisch verwerken van facturen nóg verder te vereenvoudigen.
Bekijk functie

Workflow

Altijd en overal uw inkomende facturen routeren, bekijken en accorderen.
Bekijk functie

SMART E-mail handler

Automatisch splitsen, combineren en verplaatsen van bijlagen of berichten. (optioneel)
Bekijk functie

Dit zeggen onze klanten

Van Berkel Landschap & Infra

“Van repeterende naar controlerende taken: met de totaaloplossing van WhiteVision en BouwInfosys werken wij sneller en beter”

Koppeling: InfraWorks

Lees meer over deze case

Bouwbedrijf van der Vliet

“Snelle inkoopfactuurverwerking, efficiënte workflow en een prettig systeem: wij zijn héél positief over WhiteVision”

Koppeling: BouwOffice

Lees meer over deze case

Vraag (web)demo aan

Met een (web)demo zie je snel en eenvoudig welke voordelen onze oplossing jou oplevert. Binnen 15 minuten laten we je kennis maken met onze software. Dit kan op afstand of bij jou op kantoor.

Plan je demo

Zij gingen u voor

Wij koppelen met verschillende ERP systemen

WhiteVision koppelt met onderstaande ERP systemen om inkomende documenten snel digitaal verwerken. Werk eenvoudiger en bespaar tijd met WhiteVision.
WhiteVision sluit aan op de diverse administratieve systemen.

Bekijk ERP koppelingen