BouwInfosys Works

BouwInfosys Works

WhiteVision in combinatie met BouwInfosys Works

Werkt u met BouwWorks? Op deze pagina vindt u alle info over hoe wij u kunnen helpen makkelijker en sneller inkomende documenten in BouwWorks te verwerken.

Wie zijn we?

WhiteVision helpt Works gebruikers makkelijker èn prettiger te werken door oplossingen te bieden om inkomende documenten snel en eenvoudig digitaal te verwerken. De producten en diensten hebben betrekking op scannen en tekstherkenning (OCR) en zijn speciaal ontwikkeld voor BouwInfosys Works.

Betrouwbare partner
BouwInfosys en WhiteVision hebben een langdurige samenwerking op het gebied van document management. Binnen onze samenwerking combineren we de kennis van beide bedrijven, waardoor we u als gebruiker de meest efficiënte oplossing kunnen bieden. Dit heeft ertoe geleid dat we in een zeer korte periode al meer dan 80 gezamenlijke klanten hebben mogen automatiseren. Samen met onze partners en de kennis en ervaring van onze sales- en solutionmanagers, zijn wij in staat uw wensen en behoeften door te vertalen naar een op maat ingerichte oplossing. Het uitgangspunt hierbij is een minimale administratieve lastendrukefficiënter werken en een plezierige werkomgeving.

 

WhiteVision in combinatie met BouwInfosys

Heeft u een vraag? Onur Kalkisim helpt u graag verder!
Accountmanager - WhiteVision
Toepassingen

Alle oplossingen zijn verregaand geïntegreerd met BouwWorks, waardoor het verwerken van documenten niet meer tijdrovend en omslachtig is. Dit maakt het werken met de oplossing zeer efficiënt. De oplossingen van WhiteVision zijn daarnaast geoptimaliseerd voor de bouw-gerelateerde branche. We bieden specifieke modules voor koppelen van bonnen, uitbreiding met OCR Trainingsfuncie en ondersteunen een aantal branchegerichte initiatieven zoals de Ketenstandaard (voorheen S@les in de bouw).