BouwInfosys Office

BouwInfosys Office

WhiteVision in combinatie met BouwInfosys Office.

Werkt u met BouwOffice? Op deze pagina vindt u alle info over hoe wij u kunnen helpen makkelijker en sneller inkomende documenten in BouwOffice te verwerken.

Wie zijn we?

WhiteVision helpt BouwOffice gebruikers makkelijker èn prettiger te werken door oplossingen te bieden om inkomende documenten snel en eenvoudig digitaal te verwerken. De producten en diensten hebben betrekking op scannentekstherkenning (OCR), workflowdigitaal archiveren en zijn speciaal ontwikkeld voor BouwInfosys.

Toepassingen

Alle oplossingen zijn verregaand geïntegreerd met BouwOffice waardoor het verwerken van documenten niet meer tijdrovend en omslachtig is. Dit maakt het werken met de oplossing zeer efficiënt.

De oplossingen van WhiteVision zijn daarnaast geoptimaliseerd voor de bouwgerelateerde branche. We bieden specifieke modules voor het koppelen van bonnen, WKA-controle, uitbreiding met OCR Trainingsfunctie. Ook ondersteunt WhiteVision een aantal branchegerichte initiatieven zoals S@les in de bouw.

WhiteVision in combinatie met BouwInfosys

Heeft u een vraag? Onur Kalkisim helpt u graag verder!
Accountmanager - WhiteVision

Betrouwbare partner

BouwInfosys en WhiteVision hebben een langdurige samenwerking op het gebied van document management. Binnen onze samenwerking combineren we de kennis van beide bedrijven, waardoor we u als gebruiker de meest efficiënte oplossing kunnen bieden. Dit heeft ertoe geleid dat we in een zeer korte periode al meer dan 80 gezamenlijke klanten hebben mogen automatiseren.

Samen met onze partners en de kennis en ervaring van onze sales- en solutionmanagers, zijn wij in staat uw wensen en behoeften door te vertalen naar een op maat ingerichte oplossing. Het uitgangspunt hierbij is een minimale administratieve lastendruk, efficiënter werken en een plezierige werkomgeving.