Tips ontvangen?

Bereken je tijdbesparing met AFAS


Wat is de verdeling van de inkoopfacturen?

Efficiënter inkoopfacturen verwerken binnen je AFAS-software?

Wil je gemakkelijker inkoopfacturen verwerken binnen je AFAS-software? Werk eenvoudiger en bespaar tijd met WhiteVision.
Zo heb je voldoende ruimte voor leukere werkzaamheden die meer waarde toevoegen voor de organisatie. Wij zijn Product Partner van AFAS Software. Dit is de hoogst mogelijke AFAS-partner-certificering.

Haal alles uit je AFAS-software

Werk je met AFAS-software en zoek je een efficiënte oplossing voor het proces van inkoopfacturen verwerken? Met de oplossingen van WhiteVision verwerk je inkomende documenten, waaronder inkoopfacturen, snel en gemakkelijk in AFAS.

Veel tijdbesparing en verlichting

Als gebruiker van AFAS-software ervaar je natuurlijk al dat je pakket voor veel tijdbesparing en verlichting zorgt. Maar weet je ook dat je inkomende documenten gemakkelijk en in rap tempo digitaal kunt verwerken met onze AFAS-koppeling?

De oplossingen van WhiteVision

De oplossingen van WhiteVision beslaan het brede spectrum van scan en herken, OCR-software, workflowsoftware en matching. Ze zijn speciaal ontwikkeld om jou als AFAS-gebruiker efficiënter te laten werken. Inkoopfacturen verwerken binnen jouw AFAS-software wordt hiermee uiterst eenvoudig.

3 varianten voor inkoopfactuurverwerking binnen je AFAS-software

Digitaal inkoopfacturen verwerken binnen je AFAS-software doe je op eenvoudige wijze met WhiteVision. Wij bieden 3 varianten aan die dit proces gemakkelijker voor je maken. Beoordeel welke variant aansluit op jouw behoeften!

Facturen sneller inboeken in je AFAS-omgeving? Deze variant is al rendabel vanaf 100 facturen per jaar.

Inkoopfacturen verwerken kan veel eenvoudiger verlopen. Met de laagdrempelige oplossing ‘WhiteVision Base’ voorzie je inkomende facturen van een boekingsvoorstel. Hierna kunnen ze inclusief pdf-bijlage gemakkelijk en snel worden ingelezen in AFAS. Gegevens hoef je niet meer over te typen, waardoor het aantal benodigde administratieve handelingen flink wordt verminderd. Net als onze andere oplossingen maakt deze basisoplossing gebruik van SMART-OCR, de best mogelijke herkenning in de markt.

Inkoopfacturen verwerken binnen AFAS met WhiteVision Base: wat zijn de voordelen?

 • Facturen nooit meer handmatig invoeren
 • Eenvoudige en snelle implementatie
 • Pdf-bijlage wordt altijd gekoppeld aan de boeking
 • Hoge herkenning door SMART-OCR

Download factsheet

Inlezen of scannen

Inkoopfacturen verwerken binnen je AFAS-software begint met het eenvoudig inlezen van digitale en e-mailfacturen. Óf met het scannen van papieren inkoopfacturen.

Automatisch herkennen

De factuurgegevens worden automatisch herkend en klaargezet als voorstelboeking. Hiervoor hoef jij geen enkele handeling te verrichten.

Inlezen boeking in AFAS

De voorstelboeking wordt ingelezen in AFAS via e-facturen. De boeking is direct compleet en beschikbaar mét plaatje.

Sneller inkoopfacturen boeken? Profiteer van een combinatie van slimme herkenningstechnieken en de krachtige WhiteVision Extended variant.

Met WhiteVision Extended wordt inkoopfacturen verwerken binnen AFAS nog sneller en efficiënter. En ook andere inkomende documenten kun je gerust aan de oplossing toevertrouwen.

Door de combinatie van een volledig geïntegreerde pdf-viewer en handige grafische functies boek je facturen nog sneller. Met WhiteVision Extended kun je een factuur eenvoudig coderen door kenmerken – zoals omschrijving of individuele regels – simpelweg aan te klikken. Gegevens overtypen is niet meer nodig. Ontvang je veel facturen per e-mail? Dan zal WhiteVision Extended je nog meer tijd besparen door je mailbox(en) automatisch uit te lezen. Ook kun je met deze oplossing zelf je OCR optimaliseren middels een trainingsfunctie die standaard wordt meegeleverd. Ontvang je een factuur van een nieuwe crediteur? Maak deze dan direct aan vanuit onze oplossing. Inkoopfacturen verwerken is zo wel heel eenvoudig!

Inkoopfacturen verwerken binnen AFAS met WhiteVision Extended: wat zijn de voordelen?

 • Nog sneller boeken binnen AFAS met WhiteVision Extended
 • Facturen worden automatisch uitgelezen uit e-mails
 • Pdf-bijlage wordt altijd gekoppeld aan de boeking
 • Hoge herkenning door SMART-OCR

Download factsheet

Inlezen of scannen

Inkoopfacturen verwerken binnen je AFAS-software begint met het automatisch inlezen van de digitale of e-mailversies. Óf met het scannen van papieren inkoopfacturen.

Automatisch herkennen

De factuurgegevens worden automatisch herkend en klaargezet als voorstelboeking. Hiervoor hoef jij geen enkele handeling te verrichten.

Supersnel boeken

Inkoopfacturen verwerken gaat razendsnel met de krachtige WhiteVision Extended variant, omdat je van slimme technieken profiteert die het boeken makkelijker maken. Het resultaat: een volledige boeking plús plaatje in AFAS.

Inkoopfacturen verwerken middels een oplossing die factuurregels volledig automatisch herkent? Gebruik WhiteVision Professional mét regelherkenning.

Met de Professional variant profiteer je van alle voordelen en functionaliteiten van de Extended variant. Zo kun je aanklikken in plaats van typen, e-mails volledig automatisch inlezen, trainen en nieuwe crediteuren aanmaken. Maar door de toevoeging van regelherkenning bespaar je met de Professional variant nóg meer tijd bij het boeken en verwerken van inkoopfacturen die worden opgesplitst door een groot aantal regels.

Deze variant biedt ook andere opties. Je kunt bijvoorbeeld automatisch de btw verdelen, automatisch verbijzonderen en een transitorische post aanmaken – allemaal vanuit één oplossing. Breid je de oplossing uit met de Matching-functie, dan wordt er tevens gecontroleerd of de factuurregels overeenkomen met de bestelling (prijs) en ontvangsten (aantal).

Inkoopfacturen verwerken binnen AFAS: wat zijn de voordelen van WhiteVision Professional met regelherkenning?

 • Nóg sneller boeken met de krachtige WhiteVision Professional variant
 • Pdf-bijlage wordt altijd gekoppeld aan de boeking
 • Facturen worden automatisch uitgelezen uit e-mails
 • Herkenning van factuurkop én –regels via SMART-OCR
 • Groot aantal extra functies beschikbaar, waaronder Matching en Workflow

Download factsheet

Inlezen of scannen

Inkoopfacturen verwerken begint met het automatisch inlezen van digitale en e-mailfacturen. Óf met het scannen van papieren inkoopfacturen.

Automatisch herkennen

De factuurgegevens worden automatisch herkend en klaargezet als voorstelboeking. Hiervoor hoef jij geen enkele handeling te verrichten.

Supersnel boeken

Inkoopfacturen verwerken gaat razendsnel met de krachtige WhiteVision Professional variant, omdat je van slimme technieken profiteert die het boeken makkelijker maken. Het resultaat: een volledige boeking plús plaatje in AFAS.

Bekijk onze webinars

Speciaal voor jou als AFAS-gebruiker organiseren we regelmatig webinars rondom digitale factuurverwerking.
In welke fase van het oriëntatieproces jij ook zit. Benieuwd naar ons actuele aanbod?

klik hier

Werk efficiënter met de uitgelichte functies:

Regelherkenning

Functionaliteiten om het automatisch verwerken van facturen nóg verder te vereenvoudigen.
Bekijk functie

Matching

Automatische matching van de inkoopfacturen met de bestellingen.
Bekijk functie

Workflow

Altijd en overal uw inkomende facturen routeren, bekijken en accorderen.
Bekijk functie

SMART E-mail handler

De SMART E-mail handler splitst, combineert en verplaatst bijlagen of berichten automatisch.
Bekijk functie

Dit zeggen onze klanten

Munckhof

“Tijd voor kwalitatieve taken door 60% tijdbesparing: met WhiteVision hebben we precies gekregen wat we wilden”

Koppeling: AFAS

Lees meer over deze case

Chassé Theater

“Tijdbesparing en een efficiëntieboost: door WhiteVision kunnen wij ons meer richten op andere taken”

Koppeling: AFAS

Lees meer over deze case

Vraag (web)demo aan

Wil je weten welke variant en uitgelichte functies het beste bij jouw organisatie passen? Met een (web)demo zie je snel en eenvoudig welke voordelen onze oplossing jou oplevert. Binnen 15 minuten laten we je kennis maken met onze software. Dit kan op afstand of bij jou op kantoor.

Plan je demo

WhiteVision i.c.m. AFAS in 1 minuut

Bekijk deze video en ontdek hoe wij je kunnen helpen makkelijker en sneller inkomende documenten in AFAS te
verwerken. WhiteVision stelt je in staat steeds terugkerend werk te automatiseren, zodat je meer tijd kan besteden aan werkzaamheden die meer waarde toevoegen voor de organisatie.

Wij koppelen met verschillende ERP systemen

WhiteVision koppelt met onderstaande ERP systemen om inkomende documenten snel digitaal verwerken. Werk eenvoudiger en bespaar tijd met WhiteVision.
WhiteVision sluit aan op de diverse administratieve systemen.

Bekijk ERP koppelingen