Admicom

Admicom

WhiteVision in combinatie met Admicom

Werkt u met Vakware, het softwareprogramma van Admicom? Op deze pagina vindt u alle info over hoe wij u kunnen helpen makkelijker en sneller inkomende documenten in Vakware te verwerken.

Wie zijn we?
WhiteVision helpt Vakware gebruikers makkelijker èn prettiger te werken door oplossingen te bieden om inkomende documenten snel en eenvoudig digitaal te verwerken. Of u nu aannemer, installateur of schilder bent, voor alle typen bedrijven bieden wij een passende en gebruiksvriendelijke oplossing in aanvulling op Vakware. De producten en diensten hebben betrekking op scannentekstherkenning (OCR) en zijn speciaal ontwikkeld voor Vakware.

Slimme oplossingen, efficiënter werken
Om een inkoopfactuur te verwerken, wordt een document vaak nog steeds handmatig gescand om het vervolgens verder te koppelen aan de boeking in Vakware. Dat kan efficiënter en makkelijker! WhiteVision biedt de mogelijkheid om een voorstelboeking binnen Vakware aan te maken, waarbij de afbeelding van de factuur is gekoppeld aan de boeking en u bovendien de workflow binnen Vakware initieert.

WhiteVision in combinatie met Vakware

Onur Kalkisim heeft het antwoord op uw vraag
Accountmanager - WhiteVision

De voordelen voor u op een rijtje

  • Met onze oplossing heeft u de mogelijkheid om een voorstelboeking binnen Vakware aan te maken, waarbij de afbeelding van de factuur is gekoppeld aan de boeking en u bovendien de workflow binnen Vakware initieert.
  • Facturen die per e-mail of op een andere manier digitaal worden ontvangen, worden volledig automatisch verwerkt.
  • Invoerwerk wordt tot een minimum beperkt
  • Mogelijkheid tot het verwerken van serviceorders

Betrouwbare partner

Admicom en WhiteVision hebben een langdurige samenwerking op het gebied van document management. Binnen onze samenwerking combineren we de kennis van beide bedrijven, waardoor we u als gebruiker de meest efficiënte oplossing kunnen bieden.

Samen met onze partners en de kennis en ervaring van onze sales- en solutionmanagers, zijn wij in staat uw wensen en behoeften door te vertalen naar een op maat ingerichte oplossing. Het uitgangspunt hierbij is een minimale administratieve lastendruk, efficiënter werken en een plezierige werkomgeving.