Bereken je tijdbesparing met 4PS


Wat is de verdeling van de inkoopfacturen?

Efficiënter inkoopfacturen verwerken binnen je 4PS-software?

Wil je eenvoudiger inkoopfacturen verwerken binnen je 4PS-software? Met WhiteVision werk je gemakkelijker en bespaar je tijd. Zo heb je voldoende ruimte om je bezig te houden met werkzaamheden die leuker zijn en die meer waarde toevoegen voor de organisatie.

Haal alles uit je 4PS-software: inkoopfacturen verwerken met WhiteVision

Werk je met 4PS-software en ben je op zoek naar een efficiënte oplossing die het proces van inkoopfacturen verwerken vergemakkelijkt? De oplossingen van WhiteVision bieden uitkomst. Hiermee verwerk je inkomende documenten, zoals inkoopfacturen, snel en eenvoudig in 4PS.

Veel tijdbesparing en verlichting

Uiteraard ervaar je nu al dat jouw 4PS-software veel ontzorging en tijdbesparing oplevert. Maar weet je ook dat het mogelijk is om nóg een stap verder te gaan? Met onze 4PS-koppeling kun je inkomende documenten in een handomdraai digitaal verwerken.

De oplossingen van WhiteVision

Met een gestandaardiseerde koppeling sluiten de oplossingen van WhiteVision naadloos aan op de software van 4PS. Ze beslaan het brede spectrum van OCR-software, scan en herken, workflowsoftware en matching. Deze oplossingen zijn speciaal ontwikkeld om 4PS-gebruikers zoals jij efficiënter te laten werken.

3 pakketten voor inkoopfactuurverwerking
binnen je 4PS-software

Eenvoudig digitaal inkoopfacturen verwerken binnen 4PS Construct? Dat doe je met WhiteVision. Onze 3 pakketten maken dit proces gemakkelijker voor je. Welk pakket sluit het beste aan op jouw behoeften?

Wil jij facturen sneller inboeken in jouw 4PS Construct-software? Al vanaf 100 facturen per jaar is dit instappakket rendabel.

Inkoopfacturen verwerken hoeft niet omslachtig of tijdrovend te zijn. Met onze laagdrempelige oplossing ‘OCR in de Cloud’ kun je inkomende facturen voorzien van een boekingsvoorstel. Hierna kunnen deze inclusief pdf-bijlage worden ingelezen in 4PS Construct. Eenvoudig en snel. Gegevens overtypen is verleden tijd en het plaatje van de factuur is snel en automatisch beschikbaar in 4PS Construct. Het resultaat: je vermindert het aantal benodigde administratieve handelingen drastisch. Deze basisoplossing maakt, net als onze overige oplossingen, gebruik van SMART-OCR. Dit is de best mogelijke herkenning in de markt.

Inkoopfacturen verwerken binnen 4PS Construct met OCR in de Cloud: wat zijn de voordelen?

 • Voer nooit meer handmatig facturen in
 • Profiteer van hoge herkenning door SMART-OCR
 • Snelle en simpele implementatie
 • Pdf-bijlagen worden altijd gekoppeld aan de boeking

Inlezen of scannen

Inkoopfacturen verwerken binnen je 4PS-software begint met het automatisch inlezen van de digitale of e-mailversies. Papieren inkoopfacturen kun je gewoon scannen.

Automatisch herkennen met SMART-OCR

De factuurgegevens worden automatisch herkend en klaargezet als voorstelboeking. Hiervoor hoef jij geen enkele handeling te verrichten.

Inlezen van de boeking in 4PS Construct

De voorstelboeking wordt ingelezen in 4PS Construct en is direct compleet. Ook is deze meteen beschikbaar mét plaatje.

Wil je inkoopfacturen verwerken met een oplossing die factuurregels volledig automatisch herkent? En die facturen vervolgens digitaal rondstuurt ter fiattering? Gebruik dan de WhiteVision Client mét Workflow.

Inkoopfacturen boeken kan sneller. Met onze oplossing profiteer je van slimme herkenningstechnieken in combinatie met de krachtige WhiteVision Client. Inkoopfacturen verwerken binnen 4PS wordt daarmee nóg efficiënter.

Een volledig geïntegreerde pdf-viewer en handige grafische functies helpen je om facturen sneller te boeken. Met de WhiteVision Client codeer je een factuur eenvoudig door kenmerken – zoals de omschrijving of individuele regels – aan te klikken. Je hoeft geen gegevens meer over te typen. Ontvang je een grote hoeveelheid facturen per e-mail? Dan bespaart de WhiteVision Client je nog meer tijd door je mailbox(en) automatisch uit te lezen. Daarnaast kun je zelf je OCR optimaliseren middels een trainingsfunctie die standaard met deze oplossing wordt meegeleverd. Stuurt een nieuwe crediteur een factuur naar je op? Dan kun je deze direct aanmaken vanuit onze WhiteVision Client. Inkoopfacturen verwerken wordt zo wel heel gemakkelijk!

Met de Extended-versie kun je facturen bovendien ter controle en fiattering aanbieden aan je collega’s. Omdat je altijd overzicht hebt en kunt zien waar een factuur zich bevindt, raken facturen nooit meer weg. Daarnaast krijg je toegang tot een groot aantal extra functies, zoals het toevoegen van bijlagen, het automatisch inlezen van e-mailfacturen, controle op dubbele facturen en de mogelijkheid om facturen zelf te trainen.

Voordelen?

 • Automatische herkenning door SMART-OCR
 • Automatische uitlezing van facturen uit e-mails
 • Digitale fiattering via de WhiteVision Workflow
 • Beschikbaarheid van een groot aantal extra modules

Inlezen of scannen

Inkoopfacturen verwerken binnen je 4PS-software begint met het automatisch inlezen van digitale en e-mailfacturen. Papieren inkoopfacturen kun je gewoon scannen.

Automatisch herkennen met SMART-OCR

De factuurgegevens worden herkend en de boeking wordt gemaakt in 4PS. Daarvoor hoef je niets te doen.

Fiatteringsworkflow

Eenvoudige en snelle digitale goedkeuring van facturen met alle boekingsinformatie uit 4PS en het plaatje van de factuur.

Wil je inkoopfacturen verwerken met een oplossing die factuurregels volledig automatisch herkent? Gebruik dan de WhiteVision Client Workflow mét regelherkenning.

Als je kiest voor het Professional pakket, profiteer je van alle functionaliteiten en voordelen van het Extended pakket. Je kunt bijvoorbeeld aanklikken in plaats van typen, e-mails geheel automatisch inlezen, trainen en nieuwe crediteuren aanmaken. Het verschil is dat je met het Professional pakket ook voordeel haalt uit de toevoeging van regelherkenning. Hiermee bespaar je nóg meer tijd tijdens het verwerken en boeken van inkoopfacturen die worden opgesplitst door een groot aantal regels. Bovendien is er nog veel meer mogelijk middels bijbehorende optionele modules, zoals de WKA-controlefunctie of slimme technieken om serviceaanvragen te herkennen, bonnen te koppelen en te matchen.

Inkoopfacturen verwerken binnen je 4PS-software: wat zijn de voordelen?

 • Herkenning van de factuurkop én –regels via SMART-OCR
 • Automatische uitlezing van facturen uit e-mails
 • Digitale fiattering via de WhiteVision Workflow
 • Beschikbaarheid van een groot aantal extra modules, zoals Matching

Inlezen of scannen

Inkoopfacturen verwerken binnen je 4PS-software begint met het automatisch inlezen van digitale en e-mailfacturen. Papieren inkoopfacturen kun je gewoon scannen.

Automatische herkenning, óók van regels

De complete factuur wordt automatisch herkend – inclusief regels. De boeking wordt voor je gemaakt in 4PS zonder dat jij hier iets voor hoeft te doen.

Fiatteringsworkflow

Eenvoudige en snelle digitale goedkeuring van facturen met alle boekingsinformatie uit 4PS en het plaatje van de factuur.

Werk efficiënter met de aanvullende modules voor WhiteVision Client:

Scanclient

Met de scansoftware van WhiteVision kunnen documenten eenvoudig van papier omgezet worden in digitale bestanden.
Bekijk module

Regelherkenning

Deze module bevat functionaliteiten om het automatisch verwerken van facturen nóg verder te vereenvoudigen.
Bekijk module

Matching

Automatische matching van de inkoopfacturen met de bestellingen.
Bekijk module

Bestel-aflever-uitvoerdersbonnen

Bonnen op een eenvoudige manier koppelen aan andere documenten, zoals een inkoopfactuur.
Bekijk module

Workflow

Altijd en overal uw inkomende facturen routeren, bekijken en accorderen.
Bekijk module

SMART E-mail handler

De SMART E-mail handler splitst, combineert en verplaatst bijlagen of berichten automatisch.
Bekijk module

Dit zeggen onze klanten

Hurks

“Méér efficiëntie, minder foutgevoeligheid: met WhiteVision konden we al onze verbeterpunten doorvoeren.”

Lees meer over deze case

Trebbe

“WhiteVision is efficiënt en klantgericht. Het team denkt écht mee met de vragen van de klant en lost problemen snel op.”

Lees meer over deze case

Vraag (web)demo aan

Wil je weten welk pakket en aanvullende modules het beste bij jouw organisatie passen? Met een (web)demo zie je snel en eenvoudig welke voordelen onze oplossing jou oplevert. Binnen 15 minuten laten we je kennis maken met onze software. Dit kan op afstand of bij jou op kantoor.

Plan je demo

Wij koppelen met verschillende ERP systemen

WhiteVision koppelt met onderstaande ERP systemen om inkomende documenten snel digitaal verwerken. Werk eenvoudiger en bespaar tijd met WhiteVision.
WhiteVision sluit aan op de diverse administratieve systemen.

Bekijk ERP koppelingen