4PS

4PS

WhiteVision in combinatie met 4PS

Werkt u met 4PS? Op deze pagina vindt u alle info over hoe WhiteVision u kan helpen inkomende documenten makkelijker en sneller in 4PS te verwerken.

Over WhiteVision

WhiteVision helpt bedrijven makkelijker èn prettiger te werken door oplossingen te bieden om inkomende documenten snel en eenvoudig digitaal te verwerken. De producten en diensten hebben betrekking op scannentekstherkenning (OCR), workflowdigitaal archiveren en zijn speciaal ontwikkeld voor 4PS gebruikers. De oplossingen van WhiteVision sluiten met een gestandaardiseerde koppeling naadloos aan op de software van 4PS.

Betrouwbare partner

WhiteVision is partner van 4PS, wat betekent dat wij intensief samenwerken om u als klant een totaaloplossing te kunnen bieden waarmee u uw bedrijfsprocessen optimaal kunt automatiseren. De oplossingen van WhiteVision sluiten met een gestandaardiseerde koppeling naadloos aan op de software van 4PS. Door deze eenvoudige oplossingen, in combinatie met de kennis en ervaring van onze sales- en solutionmanagers, zijn wij in staat uw wensen en behoeften door te vertalen naar een op maat ingerichte oplossing.

Toepassingen

WhiteVision biedt oplossingen die naadloos aansluiten op 4PS en speciaal gericht zijn op de bouw, gww en installatietechniek. Op basis van onze ervaringen binnen de bouwbranche heeft WhiteVision een aantal specifieke modules ontwikkeld, die het verwerkingsproces van verschillende typen documenten verder optimaliseren. Naast het eenvoudig verwerken van inkomende facturen, biedt WhiteVision ook een oplossing voor het koppelen van bonnen en het verwerken van post.

WhiteVision in combinatie met 4PS

"WhiteVision heeft ons geholpen in het optimaliseren van het proces van verwerken van inkoopfacturen. Na 3 maanden zijn de eerste effecten al duidelijk zichtbaar en zijn wij in staat om meer inkoopfacturen (ca 35%) te verwerken met dezelfde bezetting, waarbij de kwaliteit van het proces sterk is verbeterd!"

Stefan Verkade
Ooms Civiel
Jasper Bijl heeft het antwoord op uw vraag
Implementatie Consultant 4PS

Handige functies in combinatie met 4PS

  • Automatisch inlezen van facturen vanuit uw e-mail
  • Alle facturen in 1 keer scannen, verwerken en aan 4PS aanbieden
  • Fiatteren van facturen is overal mogelijk, bijvoorbeeld via uw tablet.
  • Direct inzicht in waar een factuur zich bevindt en bij welke medewerker.
  • Directe herkenning en koppeling van uw facturen aan een project, serviceorder en inkooporder?
  • Inkoopfacturen vergelijken met de openstaande regels in 4PS. Is er een match? Dan is er na akkoord binnen WhiteVision geen enkele extra handeling in 4PS Construct nodig
  • Automatische regelherkenning van terugkerende facturen, zoals leasefacturen en telefoonrekeningen. Deze kunnen direct verbijzonderd binnen 4PS verwerkt worden.
  • Het goedkeuren verloopt volledig digitaal. Gebruikers krijgen een melding dat zij een factuur moeten goedkeuren.
  • WhiteVision ondersteunt alle boekingsgangen voor het verwerken van inkoopfacturen. Zowel direct, inkoopregister als een combinatie hiervan