WhiteVision sponsort medewerkers van haar partner 4PS voor het doel ‘Fiets voor een huis’. Zij zullen 22 augustus lopen, fietsen of hardlopen naar de top van de Galibier.

Wereldfoundation, gericht op duurzame huisvesting in ontwikkelingslanden, werkt vanaf 2007 samen met Woord en Daad, een christelijke ontwikkelingsorganisatie die zich richt op armoedebestrijding in Afrika, Azië en Midden- en Zuid-Amerika. Sinds 2007 heeft Wereldfoundation in samenwerking met Woord en Daad al ruim 3.000 gezinnen kunnen helpen met goede huisvesting! Alleen al met de sponsorbijdrage van Fiets voor een Huis in 2013 en 2014, konden er in totaal 650 huizen worden gefinancierd.

sponsoring_4ps1

WhiteVision partner 4PS heeft zich met 13 collega’s ingezet voor dit goede doel. De reden voor 4PS om mee te doen? “4PS bestaat 15 jaar. Een goed moment om onze dankbaarheid voor datgene dat wij als collega’s en organisatie in die jaren hebben ontvangen, uit te drukken in een bijdrage aan het bestrijden van de armoede in de wereld” . WhiteVision draagt hier graag aan bij en heeft alle deelnemers die zich namens 4PS inzetten gesponsord.

Wilt u ook sponsoren of meer weten over het doel en de activiteiten? Bekijk dan de website van ‘Fiets voor een huis’