Tips ontvangen?

WhiteVision Scanclient vernieuwd!

Blogs 2015

‘Wij geloven dat het altijd efficiënter kan”, dat is waar WhiteVision voor staat! Om dit te realiseren zijn wij elke dag bezig met het aanpassen en verbeteren van onze producten. Zo proberen wij het werken (met onze software) zo gebruiksvriendelijk en eenvoudig mogelijk te maken. Veel aanpassingen vinden plaats op de achtergrond en zijn daardoor soms minder goed merkbaar. Soms zijn de aanpassingen echter ingrijpender en duidelijk zichtbaar, zoals bij onze aangepaste en vernieuwde WhiteVision Scanclient! We zetten de nieuwe functies graag op een rijtje:

PDF-documenten makkelijker importeren
Aangezien er steeds meer PDF-documenten (digitaal) worden ontvangen, worden er ook steeds meer functies ontwikkeld om deze snel en makkelijk te kunnen verwerken. Er zijn diverse opties aan de Scanclient toegevoegd om Pdf’s eenvoudig vanuit e-mails en bestanden te importeren in de Scanclient, waaronder de ‘Drag en drop’ functie:

Drag en drop van meerdere pdf bijlagen vanuit een email-bericht
Met de nieuwe Scanclient kunnen meerdere attachments tegelijkertijd vanuit Outlook/documenten worden gesleept, om ze daarna automatisch in de Scanclient te zetten. De documenten kunnen daarna worden geïmporteerd voor verdere verwerking.

Makkelijker pagineren
Een document kan nu eenvoudig worden gesplitst in meerdere documenten, door simpelweg op de spatiebalk te drukken (waar het voorheen via control+B ging). Deze nieuwe werkwijze werkt gemakkelijker en sneller.

Losse profielen voor handmatig pagineren (zonder barcode of schutbladen)
Als er geen barcodes worden gebruikt, is het onlogisch om een barcode profiel te gebruiken. Hiervoor zijn specifieke ‘handmatig splits’ profielen gemaakt waar men als de spatiebalk gebruikt wordt (voorheen control+B) geen barcode krijgt maar ‘document1’, ‘document2’ etc.

De Scanclient is daarnaast in een nieuw en modern jasje gegoten, waarbij de user interface is vereenvoudigd, maar ondertussen wél vele extra functies biedt!

De vernieuwde Scanclient maakt onderdeel uit van de nieuwe release van onze software (2015.2) en zal gefaseerd worden uitgerold.  De versie is vanaf oktober 2015 beschikbaar voor alle oplossingen van WhiteVision. Wilt u hier gebruik van maken, neem dan gerust contact met ons op.