Digitale factuurverwerking 4PS Construct: WhiteVision is cloud-ready!

‘Digitale factuurverwerking in de cloud met 4PS Construct is mogelijk nu in april de nieuwste 4PS Construct-versie is uitgekomen. Deze is gebaseerd op Microsoft Dynamics 365 Business Central, de cloud oplossing van Microsoft. Jouw vraag: hoe zit het dan met digitale factuurverwerking? Ook in de cloud moet dit proces voor 4PS Construct-gebruikers feilloos verlopen.

4PS in de cloud: waarom eigenlijk?

ERP-systeem 4PS Construct is al bijna twintig jaar de totaaloplossing voor bedrijven in de bouw, installatie en grond-, weg- en waterbouw. Inmiddels is deze volledig cloud-ready. Maar waarom precies?

Belangrijke drijfveren achter deze digitale transformatie zijn de groeiende eisen die worden gesteld aan online producten en diensten. Deze moeten altijd beschikbaar en up-to-date zijn én eenvoudig integreren met andere producten en diensten. Nu je 4PS Construct niet alleen als onpremise-, maar ook als SaaS-dienst van Microsoft kunt inzetten, zijn dit soort doelen realiseerbaar. Met deze stap mag 4PS zich overigens koploper noemen: het is een van de acht partners ter wereld die zijn oplossing (4PS Construct) aanbiedt in de Microsoft-cloud.

Tijd voor cloud-ready digitale factuurverwerking: Navision-gebruikers kunnen bouwen op WhiteVision!

WhiteVision biedt al jaren betrouwbare oplossingen op het gebied van digitale factuurverwerking. Samen met 4PS Construct maken wij het verschil tussen een goede implementatie en een héle goede implementatie. Een optimale integratie met Navision 4PS vormt hiervoor de basis. Om deze te kunnen blijven bieden hebben we hard gewerkt aan het realiseren van de integratie met 4PS Construct Dynamics 365 Business Central. Als partner van 4PS werden wij in een vroeg stadium betrokken om de integratie tussen de twee pakketten zo goed mogelijk op te zetten. Zo konden we werken aan een naadloze koppeling tussen het nieuwe 4PS Construct en WhiteVision.

Het resultaat van onze inspanningen is dat WhiteVision de koppeling als een van de eerste partijen gereed heeft. Daardoor kunnen we jou niet alleen on-premise, maar ook in de cloud een solide oplossing bieden voor digitale factuurverwerking. 4PS-gebruikers kunnen hierdoor volledig in de cloud werken.

Digitale factuurverwerking Navision 4PS: aan de slag met WhiteVision in de cloud?

Gebruik je onze oplossing voor digitale factuurverwerking nog niet, maar ben je hier wel in geïnteresseerd? Of heb je vragen over de integratie van 4PS Construct en WhiteVision? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag.

Meer weten?

Onderstaand is ook interessant voor je