WhiteVision: hoofdsponsor van de Cobouw Innovatie Award!

De uitreiking van de Cobouw Awards is hét hoogtepunt van het jaar voor de Nederlandse bouwwereld. Op 21 november worden diverse prijzen door onafhankelijke jury’s uitgereikt in de categorieën digitalisering, duurzaamheid, infra en innovatie. En vooral die laatste categorie is voor ons bijzonder: WhiteVision is namelijk dit jaar hoofdsponsor van de Innovatie Award!

Waarom hoofdsponsor?

 

Als marktleider in de bouwbranche ondersteunen wij dit initiatief van harte. Digitalisering, innovatie en artificial intelligence is niet meer weg te denken uit onze samenleving. Daarom mag je van ons ook verwachten dat wij hierin investeren. Bij WhiteVision werken we immers iedere dag aan verbeteringen die eentonig, repeterend werk de wereld uit helpen. Het doel is om onze oplossingen nóg slimmer te maken om onze gebruikers te ondersteunen bij het verwerken van inkomende documenten.

Werk jij aan innovatie binnen jouw bedrijf? 

 

Wellicht heb jij ook een innovatief product in de branche geïnitieerd waar jij enorm trots op bent! Wij en Cobouw zoeken namelijk het meest innovatieve product van 2023. Dus heb jij het afgelopen jaar een nieuw product gelanceerd dat echt innovatief is en de bouw verder helpt? Aanmelden kon tot en met zondag 10 september 2023. Het is helaas niet meer mogelijk een case aan te melden. 

Aanmelden voor Innovatie Award 2023 is niet meer mogelijk. Het is nu aan de jury om de nominaties bekend te maken. Op dinsdag 21 november maken we de winnaars bekend. Bekijk hier alle inzendingen.