De afgelopen jaren heeft WhiteVision een flinke groei doorgemaakt. Naast het feit dat het aantal klanten aanzienlijk is toegenomen, is het team uitgebreid en hebben we continu gewerkt aan het verhelderen van onze eigen identiteit in de vorm van kernwaarden. Nu de basis hiervan staat, vinden we het belangrijk om ons succes ook te delen met de maatschappij om ons heen.

Playing for success

In dat kader hebben we op dinsdag 19 april officieel een samenwerking ondertekend waarmee we ons gedurende een periode van 3 jaar verbinden aan de NACAdemy en het initiatief ‘Playing for success’. Het doel van deze organisaties is om kinderen en jongeren te helpen die in een lastige periode zitten en zo te voorkomen dat ze, met alle gevolgen van dien, vroegtijdig stoppen met hun opleiding. In het Bredase leercentrum – dat een krachtenbundeling is tussen NAC Breda, ROC West-Brabant, INOS en Avans – volgen jongeren tussen de 9 en 23 jaar op maat gemaakte programma’s om met meer zelfvertrouwen terug te keren naar hun eigen school.

Het project spreekt ons aan, omdat we veel overeenkomsten zien tussen NACademy en WhiteVision. Zo komen de uitgangspunten van het project sterk overeen met onze eigen kernwaarden: betrokkenheid, ambitie, respect en daadkracht. We zien bijvoorbeeld een parallel tussen de betrokkenheid van de NACademy-staf bij de jongeren en de betrokkenheid binnen het team van WhiteVision. Ook stellen we persoonlijke aandacht voor het individu beiden centraal. In onze ogen is de samenwerking er een die gelijkgezinden bij elkaar brengt ten behoeve van een belangrijk doel.

WhiteVision uitvak

In het voetbalstadium van het Bredase NAC is een minivoetbalbedrijf gesimuleerd, inclusief persruimte, kleedkamers, voetbalveld en uitvak. WhiteVision zal dit uitvak, waar actieve spellen zullen worden gespeeld die onder meer belangrijk zijn voor beweging en samenwerking, volledig opnieuw inrichten middels een aanzienlijke investering. Denk hierbij onder meer aan diverse spelcomputers, FIFA 17, een console en tv om deze op af te spelen en een boksbal. Ook zullen we op gezette momenten als team een bijdrage leveren en ons actief gaan identificeren.

WhiteVision is erg blij met deze samenwerking. Wij vinden het mooi en belangrijk dat we als bedrijf zo’n groei hebben doorgemaakt dat we ons succes met anderen kunnen delen. Daarnaast vinden wij het heel bijzonder dat er in Breda een initiatief is om jongeren te helpen die het moeilijk hebben. De toewijding van de docenten die daaraan hun steentje bijdragen, is indrukwekkend.

We hopen dat je net zo enthousiast bent over dit mooie doel als wij. Je zult er zeker nog meer over horen![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]