Vanaf 1 juli 2016 kunnen ook SAP Business One gebruikers profiteren van de voordelen van WhiteVision software voor het snel en eenvoudig verwerken van inkomende facturen.
Omdat wij u als klant alleen de best mogelijke oplossing willen bieden, hebben wij onze krachten gebundeld met Asecom en zijn wij een exclusief partnerschap met elkaar aangegaan. Samen zorgen wij er voor dat SAP Business One gebruikers nu ook via een standaard oplossing, genaamd InvoicePro, de mogelijkheid hebben om inkoopfacturen efficiënt digitaal te verwerken.

 

Inkoopfacturen efficiënt verwerken met SAP Business One via een standaard oplossing

Dankzij InvoicePro kunnen nu ook SAP Business One gebruikers tijd én kosten besparen op de financiële administratie door inkomende facturen snel én gemakkelijk digitaal te verwerken.  Met de WhiteVision software worden papieren facturen na ontvangst gedigitaliseerd via een scanner of direct vanuit een e-mail ingelezen. Vervolgens worden de factuurgegevens uitgelezen door middel van automatische tekstherkenning (OCR) en wordt de factuur na controle automatisch ingeboekt in SAP Business One. Deze oplossing werkt voor zowel servicefacturen als artikelfacturen.

 

Niet alleen OCR maar ook matching en workflow

De WhiteVision software biedt tevens de mogelijkheid om facturen te matchen met de bestelling en ontvangsten. Zo kunnen volledig matchende facturen direct én automatisch worden verwerkt in SAP Business One. Facturen die vóór betaling eerst gefiatteerd moeten worden kunnen met de WhiteVision workflow software digitaal worden geaccordeerd. De workflow software kenmerkt zich door veel slimme functies. Zo kunnen bijlagen worden toegevoegd en kan direct vanuit de WhiteVision Client een e-mail worden verstuurd. Ook bevat deze module handige parkeer- en annotatiefuncties.

De voordelen van een standaard oplossing voor u als SAP Business One gebruiker

Voor WhiteVision als leverancier van oplossingen om inkomende facturen snel en eenvoudig te verwerken is het van belang dat de oplossing volledig past op de standaard connectoren zoals deze door SAP Business One beschikbaar zijn gesteld. Met Asecom als partner hebben we een oplossing kunnen ontwikkelen die past binnen deze filosofie. Zo bent u ook in de toekomst verzekerd van een goed functionerend systeem, zonder risico’s en hoge kosten bij toekomstige updates of uitbreidingen. Bovendien is de connector gebaseerd op de meest moderne standaarden waardoor de oplossing ook in te zetten is in een SAAS- of cloud omgeving. Voor meer informatie hierover kunt u terecht bij onze accountmanager Frank de Wit.

 

Implementatie

De implementatie van de WhiteVision oplossing in combinatie met SAP Business One verloopt samen met Asecom. Dankzij het partnerschap en de ontwikkelde standaardoplossing vereist de implementatie geen hoge investeringen en is de doorlooptijd kort.

Wilt u meer informatie over de WhiteVision software voor SAP Business One of direct een offerte aanvragen? Neem dan contact op met Frank de Wit via 076-5607820 of vul onderstaand contactformulier in.

Neem contact met mij op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.