WhiteVision heeft er in 2014 voor gekozen een deel van het budget voor de kerstgeschenken te doneren aan een goed doel. Al meerdere jaren steunt WhiteVision verschillende klanten die zich inzetten voor uiteenlopende goede doelen, waaronder Alpe d’Huzes.

 
In 2014 ontving WhiteVision veel sponsoraanvragen van klanten. De keuze om een deel van het ‘kerstbudget’ van 2014 aan een goed doel te doneren was dan ook snel gemaakt. Eén van de opvallendste aanvragen van vorig jaar kwam van een medewerker van onze klant RIVM; Aart van Meerveld. Zijn voornemen was om de Aple d’Huzes 3 maal te beklimmen; één keer rennend, één keer op de fiets en één keer met een bolderkar met ‘zieke’ kinderen. Een geweldige prestatie, die gelukkig veel geld heeft opgeleverd. Naast het beklimmen van de Alpe d’Huzes ondersteunt Aart van Meerveld meerdere stichtingen met zijn inspanningen, waaronder Stichting ‘Zorgeloos kind‘ en Stichting ‘Onze Ballon‘. Deze stichtingen organiseren leuke activiteiten voor ernstig zieke kinderen.

Het thema voor de kerstcadeaus in 2014 was ‘Herinneringen’, met als doel voor zoveel mogelijk mensen een mooie herinnering mogelijk te maken. Dit sluit mooi aan bij het doel van de stichtingen die Aart van Meerveld ondersteunt; het voor ernstig zieke kinderen mogelijk maken om een overgetelijke dag te beleven. WhiteVision wil Aart, maar uiteindelijk natuurlijk vooral de zieke kinderen, hierbij graag ondersteunen en doneert daarom een bedrag van maarliefst €3000,- euro!

cheque

Wij wensen Aart in 2015 heel veel succes met al zijn inspanningen voor het goede doel!