WhiteVision als werkgever: hoe helpen wij mensen hun plek te vinden?

Als directeur van WhiteVision vind ik het belangrijk om nieuw talent mogelijkheden te bieden om zich te ontwikkelen. Daarom help ik mensen graag eens op een andere manier naar werk te kijken – als relatief kleine werkgever bieden wij namelijk bepaalde voordelen waar grotere bedrijven geen ruimte voor hebben. In dit kader schrijf ik deze blog over WhiteVision als werkgever. Hoe helpen wij mensen hun plek te vinden, zodat zij kunnen excelleren?

Enthousiasme + ontwikkeltraject = excelleren

In de afgelopen jaren is WhiteVision gegroeid naar een team van 32 mensen. Om deze groei mogelijk te maken én in goede banen te leiden werken we al heel lang aan een stevig groeifundament. Voor de toekomst van onze organisatie is het belangrijk om de juiste mensen te blijven aantrekken die ons inspireren en die ons helpen onze leidende positie in de markt te behouden. Keer op keer zie ik wat voor mooie ontwikkeling mensen kunnen doormaken wanneer zij in een werkomgeving terechtkomen waar ze enthousiast van worden. WhiteVision-teamleden Daisy, Julien en Tim kwamen bijvoorbeeld uit heel andere branches, waardoor zij misschien niet over alle verwachte vaardigheden beschikten toen ze voor WhiteVision aan de slag gingen. Toch duurde het niet lang voordat zij succesvol werden in hun werk, omdat de sfeer en materie hen aanspraken én zij goed begeleide ontwikkeltrajecten doorliepen.

Dit soort trajecten waren van oudsher voorbehouden aan grotere bedrijven, die groots opgezette traineeprogramma’s hebben. Maar als relatief klein bedrijf biedt WhiteVision zulke mogelijkheden ook – met het voordeel dat de benadering een stuk persoonlijker is en dat er veel minder lagen in de organisatie zijn. Daardoor zit je sneller op je plek, van waaruit je daadwerkelijk iets kunt bijdragen.

Ontwikkel- en doorgroeiproces bij WhiteVision:
4 elementen

Als bedrijf faciliteren wij het ontwikkel- en doorgroeiproces van onze medewerkers op verschillende manieren. De belangrijkste 4 licht ik hieronder uit!

  • We doen er veel aan om in contact te blijven met onze medewerkers. Waar liggen hun ambities? Hoe zien zij hun persoonlijke ontwikkeling? Hoe kunnen wij deze als werkgever faciliteren? Dat soort vragen bespreken we samen.
  • We houden een wekelijkse stand-up om van en met elkaar te leren. Speelt er een kwestie (bij een klant of intern), dan helpt de stand-up ons om heel snel de juiste mensen bij elkaar te krijgen en tot een oplossing te komen. Dat maakt iedereens werk een stuk gemakkelijker.
  • WhiteVision ontwikkelt zijn eigen producten. Heb je ideeën over hoe de dingen anders kunnen of zie je dat klanten een bepaalde behoefte vervuld willen zien, dan ben je zó bij de juiste persoon om dit bespreekbaar te maken.
  • Onze leidende principes en kernwaarden staan centraal bij alles wat we doen. Daardoor kunnen we het DNA van WhiteVision behouden én bij nieuwe mensen onder de aandacht brengen. Zo borgen we de continuïteit van ons bedrijf en creëren we ruimte voor nieuwe initiatieven.

Wat vind jíj belangrijk?

In een tijd waarin alles steeds sneller verandert en er steeds meer van jou als medewerker wordt verwacht, moet je als persoon duidelijk voor ogen blijven houden waar jóuw voorkeuren en prioriteiten liggen. Denk bijvoorbeeld aan de reistijd of het vinden van een balans tussen de vrijheid van consultancy en de binding met het kantoor en je collega’s. Kies een werkomgeving die bij je past.

Bedenk ook in welke bedrijfsomgeving jij je echt thuis voelt, nu én in de toekomst. WhiteVision verandert steeds en de organisatie verandert mee. Zo kunnen we een flexibele omgeving bieden met uitdagende en mooie doorgroeimogelijkheden. Het kan leuk zijn om op feestjes te zeggen dat je voor een grote, bekende organisatie werkt, maar word je zelf ook gelukkig van het werk dat je daar doet? Het antwoord op die vraag zou bepalend moeten zijn voor de loopbaankeuzes die je maakt!

Jouw carrièrepad uitstippelen?

Heeft dit artikel je aan het denken gezet? Lijkt het je leuk om met ons in gesprek te gaan over hoe jouw carrière eruit kan zien? Dan nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen. We drinken graag een kop koffie met je vanuit het kantoor met het mooiste uitzicht van Breda. En wie weet waar dat toe kan leiden!

 

bekijk onze vacatures

 

 

Meer weten?

Onze meest gelezen blogs

Terug -/ vooruitblik

Constructief groeien en klanten binden met innoverende producten.

lees blog

Visie WhiteVision

Hoe kan WhiteVisions visie jou helpen?

lees blog

Groei & Verbeteren

“Wij willen klantverwachtingen overtreffen.”

lees blog