3 voordelen van online OCR

WhiteVision biedt oplossingen om het verwerken van inkomende documenten snel en efficiënt te laten verlopen. Om het gebruik van deze oplossingen zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken, biedt WhiteVision sinds enige tijd een oplossing voor online tekstherkenning. Graag zetten wij de 3 grootste voordelen van Online OCR voor u op een rijtje:

1. Betalen per gebruik

Geen ingewikkelde contracten of onduidelijke facturen; bij Online OCR van WhiteVision wordt er afgerekend per factuur. Er wordt dus alleen betaald voor het aantal facturen dat daadwerkelijk verwerkt wordt! Door een aantal slimme functies, waaronder de automatisch controle op dubbele facturen, zorgt WhiteVision ervoor dat er alleen de facturen die u daadwerkelijk nodig hebt worden ingelezen.

2. De herkenning is vanaf het begin hoog

De herkenning binnen onze oplossing is bij aanvang hoog, aangezien de WhiteVision OCR engine gebaseerd is op free-form technologie. Er hoeven geen templates te worden gebouwd, WhiteVision blijft continu de herkenning verbeteren. Mochten er binnen een toepassing specifieke herkenningsvelden nodig zijn, dan is de herkenning hiervan eenvoudig zelf trainen met behulp van de standaard meegeleverde trainingsfunctie.

3. De online OCR oplossing is geschikt voor zowel grote als kleinere bedrijven

Mede door het betalen per gebruik, is de oplossing geschikt voor grote én kleinere bedrijven. Of er nu slechts een gering aantal facturen wordt verwerkt, of honderd duizenden, WhiteVision biedt voor elk bedrijf een geschikt abonnement.

Online OCR van WhiteVision wordt momenteel al bij veel bedrijven in diverse branches toegepast. Functies en mogelijkheden kunnen verschillen op basis van het administratieve pakket dat bij uw bedrijf in gebruik is.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van digitale documentverwerking binnen uw bedrijf? Wij helpen u graag verder!