Inkoopfacturen digitaal verwerken: hoe kan WhiteVisions visie jou helpen?

In onze blogs hebben we inmiddels veel thema’s behandeld die met inkoopfactuurverwerking én efficiënter werken te maken hebben. Laten we nu eens stilstaan bij onze visie. Waar staat WhiteVision eigenlijk voor? En wat betekent onze visie voor jou?

De leidende principes van 2005 tot nu

Drie principes staan bij WhiteVision al sinds het begin centraal: langdurige relaties met tevreden klanten, ondernemerschap en verkoopgerichtheid én eigen productontwikkeling. Op basis daarvan bouwden we in 2005 de eerste versie van onze oplossing die steeds terugkerende handelingen – voor die tijd – automatiseerde. Vanaf het begin zorgden we er tevens voor dat onze mensen niet alleen kennis hadden van onze eigen software, maar ook van het proces van de klant en de integratie van de systemen.

Inmiddels heeft onze visie zich natuurlijk ontwikkeld. Alleen zó kan ons bedrijf immers blijven voortbestaan. Bovendien geloven wij dat het altijd beter kan en dagen we onszelf graag continu uit. Daarom is onze stip op de horizon tegenwoordig ‘boekhouden met het licht uit’.

Boekhouden met het licht uit (de ‘aan-knop’ is binnen handbereik)

In de afgelopen 13 jaar zijn er de nodige ontwikkelingen geweest in UBL en branchegerichte standaarden, zoals Sales in de Bouw. Tegelijkertijd zien wij ieder jaar weer een constante groei in het volume van het aantal te verwerken facturen. Ook het aantal bedrijven en organisaties dat onze oplossing gebruikt, groeit al jaren met 10-20% per jaar.

Voor ons is dit geen verrassing. Ondanks de vele ontwikkelingen en standaarden is het voor menig bedrijf nog steeds een uitdaging om de grote diversiteit aan inkomende facturen op een betrouwbare en universele wijze aan het financiële systeem te koppelen. Ons succes vloeit voort uit de erkenning hiervan én onze dagelijkse drive om juist op dit vlak steeds weer verbeteringen voor onze klanten te realiseren.

Voor ons is het slim afhandelen van inkomende facturen binnen jouw financiële of ERP-systeem de hoogste prioriteit. Daarom is het optimaliseren van dit boekingsproces voor WhiteVision een kernactiviteit. Ons doel is om ervoor te zorgen dat alles zoveel mogelijk automatisch loopt. Bijvoorbeeld door SMART-OCR-herkenning, die automatisch nóg beter wordt bij gebruik, en door een optimale aansluiting op jouw systeem. Steeds weer zetten we een nieuwe stap richting ons uiteindelijke doel: het automatiseren van het hele boekingsproces.

Dat noemen wij ‘boekhouden met het licht uit’. Daarbij is het echter belangrijk dat het licht óók altijd even aan moet kunnen. Want hoe slim een systeem ook is en hoeveel kennis het ook uit de community haalt, het blijft mogelijk dat er iets gebeurt waarop je niet hebt geanticipeerd. Daarom zal onze oplossing áltijd een vangnet bieden. Zodat jij onvoorziene omstandigheden of binnengeslopen fouten snel en eenvoudig kan oplossen wanneer dat nodig is.

Van visie naar voordeel: wat levert ‘boekhouden met het licht uit’ op?

Hebben jij en je medegebruikers een bepaalde inkoopfactuur al eens verwerkt? Dan kan deze de volgende keer volledig automatisch worden geboekt. Als medewerker op de financiële administratie kun je hierdoor steeds meer een regisserende in plaats van een uitvoerende rol aannemen. Via onze slimme software behoud jij het overzicht en weet je altijd waar inkomende documenten zich bevinden. Jouw hulp wordt voortaan ingeroepen wanneer het systeem het even niet weet – dan gaat het licht aan en word jij ingeschakeld.

Kortom, wij nemen je werk uit handen. Vanuit die gedachte is het cruciaal dat onze oplossing optimaal koppelt met jouw eigen boekhoudsysteem. Daarnaast geloven we dat het een feestje moet zijn om met onze software te werken. Iedere keer dat je onze oplossing gebruikt, moet je daar een tevreden gevoel bij hebben. We bieden dus niet alleen gebruiksgemak, maar streven er ook naar dat de beleving van ons product optimaal blijft voor onze klanten!

Spreekt onze visie je aan en wil jij ook profiteren van de voordelen van onze oplossing? Neem gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Meer weten?

Onze meest gelezen blogs

Nieuwe website

WhiteVision website: navigeer nu nóg sneller en beter

lees blog

WhiteVision toen en nu

Meer connectoren, meer mogelijkheden, meer efficiency

lees blog

Het kan altijd beter

Het kan altijd beter: Stand-ups bij WhiteVision

lees blog