Tips ontvangen?

Verandert SMART-OCR de wereld van inkoopfactuurverwerking definitief?

Blogs 2017

Verandert SMART-OCR de wereld van inkoopfactuurverwerking definitief? Je hebt vast weleens gehoord van OCR: de techniek waarmee een computer documenten kan lezen. In onze eerdere blogs zijn we dieper ingegaan op de definitie van OCR en de verschillende OCR-technieken die er bestaan. Omdat we bij WhiteVision geloven dat het altijd efficiënter kan, zijn onze mensen het afgelopen jaar druk aan de slag gegaan om een nieuwe dimensie toe te voegen aan OCR. Met trots introduceren wij nu het resultaat van deze inspanningen: SMART-OCR.

Wat doet SMART-OCR voor jou?

Het handmatig overnemen van factuurgegevens is een tijdrovende bezigheid. Dergelijk typewerk is met SMART-OCR écht niet meer nodig. De nieuwe herkenningstechniek die wij hebben ontwikkeld is zó slim, snel en betrouwbaar dat je het verwerken van inkoopfacturen nu volledig aan het systeem kan overlaten. De verwerking verloopt daardoor niet alleen eenvoudiger, maar ook nóg sneller dan je nu gewend bent.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Hoe werkt het systeem?

SMART-OCR kijkt naar de wijze waarop de factuurgegevens door jou worden gebruikt en leert hier automatisch van om de verwerking de volgende keer nog beter te laten verlopen. Het systeem is daarmee écht zelflerend: handmatig trainen is niet meer nodig, óók niet voor je eigen specifieke velden.

Als het verwerken van inkoopfacturen onder jouw verantwoordelijkheden valt, kun je hier veel voordeel uit halen. Want SMART-OCR:

  • Bereikt in no-time 100% herkenning, zonder dat je hier iets voor hoeft te doen;
  • Zorgt ervoor dat pdf-bestand plus complete boeking worden ingelezen in je financiële systeem;
  • Heeft geen handmatige inregeling nodig, omdat het direct gebruikmaakt van de ervaring van medegebruikers.

‘Slim’: hét sleutelwoord

Een slim systeem dat jou de taken omtrent inkoopfactuurverwerking geheel uit handen neemt: daarnaar ben je op zoek. SMART-OCR biedt de oplossing: door zijn zelflerende vermogen zorgt het systeem razendsnel voor een goede boeking. Uniek is dat het niet alleen van zichzelf, maar ook van de gebruikerscommunity leert. Hoe langer je het systeem gebruikt, hoe slimmer het wordt. Uiteindelijk kan SMART-OCR ervoor zorgen dat je de boekhouding regelt met het licht uit!

Meer weten over SMART-OCR en de mogelijkheden die het biedt voor jouw bedrijf? Neem gerust contact met ons op.