Eind november organiseerden wij drie verschillende middagen ‘Meet the Experts’, een inhoudelijke kennissessie voor onze klanten die BouwOffice, BouwWorks en 4PS gebruiken. In deze blog blikken we graag even met je terug op het verloop van deze sessies!

Waarom een kennissessie?

Een van de strategische keuzes die wij vanuit WhiteVision hebben gemaakt is om nóg meer aandacht te besteden aan onze bestaande klanten en partners. Vanuit dit kader hebben we besloten om een technisch inhoudelijke sessie voor onze klanten te organiseren. Hierbij gaf een van onze senior consultants een presentatie waarin het beantwoorden van de volgende vragen centraal stond: hoe ziet een typische installatie er vandaag de dag uit en welke mogelijkheden zijn er om uit te breiden en te groeien? De betreffende partner kwam eveneens aan het woord om zijn input te geven.

De sessie: wat kwam er aan bod?

Tijdens de presentatie hebben we de nieuwe gebruikersinterface laten zien. Ook gaven we tips en tricks die voor gebruikers erg interessant kunnen zijn. Dit was een welkome opfriscursus voor klanten die onze oplossing jaren geleden hebben geïmplementeerd.

Daarnaast demonstreerden we de meer geavanceerde functies binnen onze oplossing, zoals regelherkenning en matching. Ook kwam de bonnenkoppelfunctie uitvoerig aan bod, die momenteel met onze nieuwe oplossing ‘SMART-OCR’ kan worden gecombineerd. Hiermee kun je niet alleen inkoopfacturen, maar ook bonnen automatisch laten herkennen en bewaren.

Tevens kwam de nieuwe versie van de Scanclient aan de orde, die het opsplitsen van een gescande stapel naar losse documenten nog meer vereenvoudigt en barcodestickers overbodig maakt. Ook lieten we zien hoe je per mail binnengekomen inkoopfacturen nóg gemakkelijker kunt verwerken via onze Exchangekoppeling. Natuurlijk bespraken we ook OCR en het goedkeuren van facturen via de WhiteVision-workflow.

Tijdens de sessie heeft onze directeur Frank de Wit bovendien zijn toekomstvisie gedeeld. Hij schetste een beeld van de wijze waarop big data de wereld van inkoopfactuurverwerking blijvend zullen veranderen. Van oplossingen zal steeds meer worden verwacht dat ze boekingen, hoe complex ook, zullen aanmaken, ongeacht de bron van het betreffende document – of het nu gaat om pdf-, UBL-, Sales-in-de-Bouw- of papieren versies. SMART-OCR, de nieuwe OCR-oplossing van WhiteVision die de herkenning en verwerking van inkoopfacturen nóg gemakkelijker maakt, is een belangrijke stap in de richting van het verwerkingsproces dat in toenemende mate van ons wordt verlangd: boekhouden met het licht uit. Zoals Frank aangaf tijdens de sessie, geloven wij bij WhiteVision dat dit binnen enkele jaren een stuk dichterbij is. Maar op de korte termijn maken we natuurlijk ook al een aantal handige functies beschikbaar voor onze klanten. In onze volgende blog vertellen we daar meer over!

Positieve feedback

In totaal hebben wij bij de kennissessies 160 relaties mogen ontvangen. De sessies vonden plaats op de kantoren van onze partners. Hierdoor hebben we samen nóg eens ervaren en onderstreept hoe cruciaal de samenwerking tussen WhiteVision en zijn partners is om tot succesvolle oplossingen te komen.

Zowel onze klanten als onze partners hebben de sessies als zeer positief ervaren. Dit bleek gedurende de dag uit hun vragen en opmerkingen, maar ook uit de feedback die zij na afloop gaven. Een enquête wees uit dat het gemiddelde cijfer voor de algehele ervaring tussen de 8 en 9 lag!

Wil je weten wat WhiteVision voor jou kan betekenen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden die SMART-OCR biedt voor jouw bedrijf? Neem gerust contact met ons op.