De AFAS Tennis Classics is inmiddels een begrip en heeft al vele grote spelers mogen verwelkomen. Dit jaarlijks terugkerende evenement trekt bezoekers van jong tot oud en was dit keer goed voor maar liefst 18.000 bezoekers. Dit jaar werd de 15e editie van het toernooi gespeeld van 24 t/m 27 november in Omnisport Apeldoorn, Gelderland.

De ATC staat bekend als een sportief evenement met topentertainment, culinaire hoogstandjes, een stijlvolle en ontspannen sfeer en natuurlijk geweldig tennis! Tevens is het een prachtig platform voor bedrijven om zakelijke relaties te ontvangen. Daar mocht WhiteVision  als partner van AFAS natuurlijk niet ontbreken. Samen met diverse klanten hebben we 4 mooie dagen beleefd.

Dit jaar mocht de inmiddels 40 jarige Sjeng Schalken de AFAS Classics titel op zijn naam schrijven. Hij  won in het Apeldoornse Omnisport zijn tweede AFAS Tennis Classics-toernooi door de afgetrainde Goran Ivanisevic knap te verslaan. Voor volgend jaar november liggen er plannen voor een Tennis Classics op Curaçao op de plank. In mei 2018 keert toernooidirecteur Jacco Eltingh het liefst met zijn evenement terug in de paleistuinen van Het Loo in Apeldoorn.

 

img_2655    img_2656