Terug- en vooruitblik met Frank

De jaarwisseling staat weer voor de deur. Daarom willen wij graag kort terugblikken op 2018 en bespreken wat de toekomst in petto heeft. In deze blog vertelt directeur Frank de Wit over groei, continu leren en verbeteren én boekhouden met het licht uit.

“Iedereen doet zijn voordeel met WhiteVisions groei”

WhiteVision is in 2018 wederom op alle gebieden gegroeid. “Inmiddels hebben we ruim 850 klanten en 11.000 softwaregebruikers,” vertelt Frank. “En op ons SMART-OCR-platform verwerken we dit jaar 12 miljoen inkomende facturen.” Het mooie van dit zelflerende systeem is dat iedereen hier zijn voordeel mee doet: “Als je onze oplossing gebruikt, zijn de ervaringen van alle medegebruikers binnen het systeem voor jou beschikbaar. Daardoor kun je inkomende documenten, zoals inkoopfacturen, nóg eenvoudiger verwerken. Dat vinden wij belangrijk, want zo kunnen onze klanten zich nog meer focussen op het optimaal bedienen van hun klanten en het uitbreiden van hun organisatie.”

 

“Zelflerende organisatie met leidende principes”

Om de groei van WhiteVision te stimuleren, hebben Frank en zijn team achter de schermen flink gebouwd aan de organisatie. “Wij geloven dat het altijd nóg beter kan,” licht hij toe. “We werken er dus hard aan om een lerende organisatie te zijn – bijvoorbeeld door onze processen continu te verbeteren en wekelijkse stand-ups te houden met het team, maar ook door eerlijke klantfeedback te verkrijgen via klantenvertellen.nl.”

De rode draad die al deze ontwikkelingen verbindt? “Die wordt gevormd door onze leidende principes. Dat zijn relaties met tevreden klanten, ondernemerschap en eigen productontwikkeling. In dat kader bieden we solutions, wat betekent dat we kennis hebben van ons eigen product én van het ERP- of financiële pakket waarmee dit integreert. Wij geloven dat we klanten alleen zó een goede oplossing kunnen bieden. En dat we hen enkel met innoverende producten aan ons kunnen blijven binden.” Dit laatste gaf enkele jaren geleden al aanleiding tot het bouwen aan de nieuwe generatie software, waarmee je documenten nóg eenvoudiger kunt verwerken. Het resultaat is een nieuwe visie met een ambitieus streven: boekhouden met het licht uit.

“De lichtknop bij het boekhouden gaat uit, maar is wél binnen handbereik”

“Onze oplossing leest de verschillende bronnen uit via welke facturen binnenkomen en bereidt berichten voor, zodat ze automatisch kunnen worden verwerkt,” zegt Frank. “Inkomende documenten die géén facturen zijn, worden automatisch uit de berichtenstroom gehaald. En bijlages worden gecombineerd of opgesplitst tot individuele berichten.”

Maar nu wordt het pas echt interessant. Want waar we in de loop van 2019 naartoe gaan, is dat de lichtknop bij het boekhouden uitgaat. “Met SMART-OCR zorgen we ervoor dat je alle facturen kunt vastleggen of boeken in je ERP-pakket. In de nieuwe generatie software gebeurt dit volledig automatisch én op de achtergrond. Daardoor heb je er geen werk meer aan. De slimme software combineert de manier waarop de factuur de vorige keer is geboekt met diverse factuur- en communitydata, waarna het systeem automatisch een boekingsvoorstel doet.” En als het systeem het even niet meer weet? “Dan gaat de lichtknop aan en vragen we je om hulp.”

“In 2019…”

“… werken wij hard door aan het beschikbaar maken van de technologie die jouw werk nóg meer zal vereenvoudigen,” besluit Frank. “Op naar een gezond, gelukkig en efficiënt 2019!”

Wil jij in het nieuwe jaar serieuze stappen zetten om ‘boekhouden met het licht uit’ te realiseren? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Zowel voor als na de jaarwisseling staan we voor je klaar.

Meer weten?

Onze meest gelezen blogs

Niet alleen voor multinationals

Inkoopfacturen digitaal verwerken:
niet alleen voor multinationals!

lees blog

5 Tips voor een Kerst zónder werk

Om te voorkomen dat je met
Kerst moet werken

lees blog

De visie van WhiteVision

Inkoopfacturen digitaal verwerken:
Hoe kan onze visie jou helpen?

lees blog