Terug- en vooruitblik met Frank

Vorig jaar rond deze tijd blikte Frank vooruit op 2020. Destijds vertelde hij dat WhiteVision zich in het nieuwe jaar nóg meer zou inzetten om repeterend, eentonig werk de wereld uit te helpen. De belofte hield stand, maar kwam door de pandemie in een geheel ander daglicht te staan. Nu 2020 ten einde loopt en 2021 voor de deur staat, is het opnieuw tijd voor een terug- en vooruitblik met Frank. Hoe zag het afgelopen jaar eruit? En wat heeft het nieuwe jaar voor ons in petto?

 

“Gestage groei en nieuwe markten”

 

In 2020 is het klantenbestand van WhiteVision gegroeid met circa 180 klanten. Het volume van verwerkte documenten is sterk toegenomen. Hoe heeft WhiteVision een dergelijke groei kunnen bewerkstelligen in deze lastige tijd? “Wij hebben standaardintegraties en korte implementatietijden,” zegt Frank. “Bovendien bezitten onze consultants en medewerkers veel kennis, waardoor zij vragen van klanten snel en adequaat kunnen oplossen. Dit zijn overigens allemaal zaken die onze klanten en partners mogen verwachten van WhiteVision als merk.”

Steeds meer klanten kiezen dan ook voor de Extended– en Professional-oplossingen van WhiteVision. Frank: “Deze voegen nóg meer waarde toe. De gebruiker beschikt namelijk over meer functionaliteit om eentonig, repeterend werk te automatiseren.”

Als organisatie heeft WhiteVision in 2020 wederom nieuwe markten kunnen aanboren. “Organisaties in de facilitaire dienstverlening, autoschadeherstelbedrijven en woningbouwcorporaties vertrouwen sinds dit jaar ook op WhiteVision. In deze branches bieden onze slim toegespitste oplossingen, die zijn geïmplementeerd met bezieling, écht uitkomst.”

“We zijn er van overtuigd dat wij moeten investeren in het automatiseren van terugkerende werkzaamheden.”

“Nieuwe mogelijkheden om je werk leuker en makkelijker te maken”

 

Dat WhiteVision ook het komende jaar een dergelijke koers blijft varen, is duidelijk. “Als bedrijf zoeken wij partners en samenwerkingen heel bewust en nauwkeurig uit,” licht Frank toe. “We zijn er namelijk van overtuigd dat wij samen met onze partner en klant moeten investeren in het automatiseren van terugkerende werkzaamheden. Alleen dán krijgen medewerkers op de financiële administratie de best mogelijke oplossing, waarmee zij beter kunnen presteren en waardoor hun werk een stuk leuker wordt.”

Uiteindelijk kan WhiteVision zo zijn ambitie realiseren: “Wij geloven dat een blije medewerker resulteert in een blije klant.”

Hoewel het heel goed gaat met WhiteVision, is het bedrijf niet van plan om op zijn lauweren te gaan rusten. “Wij blijven investeren in onze eigen moderne, slimme software,” zegt Frank. “Dat is een hele belangrijke pijler. De eerste generatie stamt uit 2005, maar inmiddels hebben we nieuwe generaties ontwikkeld. Denk aan de SMART E-mail handler, onze SMART-OCR-software en onze nieuwe generatie software, die alweer bij een kwart van onze klanten operationeel is. Continue doorontwikkeling zorgt ervoor dat we steeds meer nieuwe, verrassende mogelijkheden kunnen bieden om je werk leuker en makkelijker te maken!”

“In 2021…”

 

“… komen er weer veel nieuwe opties bij, zoals het altijd automatisch herkennen van factuurregels en een krachtige WhiteVision-app die ervoor zorgt dat je overal met onze software kan werken (bijvoorbeeld om facturen te fiatteren). Kortom, allemaal toepassingen waarmee we eentonig werk verder afbouwen en je werk weer wat fijner maken.”

Nu we op het punt staan om een maatschappelijk roerig jaar af te sluiten, spreekt Frank ook op een breder niveau zijn hoop uit voor 2021: “Hopelijk kunnen we elkaar in het nieuwe jaar weer in levenden lijve ontmoeten. Het samenzijn en samenkomen blijven de basis voor ons unieke menselijke bestaan.”

Wil jij weten hoe onze oplossing jou kan helpen in 2021? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Zoals gebruikelijk zijn we ook tussen kerst en Oud en Nieuw bereikbaar.

WhiteVision

Wenst je hele fijne

feestdagen!

Meer weten?

Onderstaand is ook interessant voor je