Ga nú aan de slag met procesoptimalisatie om voor de zomer live te zijn!

Traditiegetrouw is Q1 de periode waarin je de jaarafsluiting helemaal in orde maakt. Waarschijnlijk heeft het CBS je inmiddels al een bericht gestuurd met het verzoek om je gegevens van het afgelopen jaar op te geven. Wellicht heb je je cijfers ook al ingediend bij de Kamer van Koophandel en heb je je aandeelhouders op de hoogte gesteld. Kortom, het afgelopen boekjaar is afgesloten. Hoog tijd om 2018 definitief achter je te laten en aan de slag te gaan met je plannen voor 2019! Maar hoe begin je?

Ons advies: kijk eens naar het laaghangende fruit binnen je organisatie. We helpen je graag een handje. Bij WhiteVision hebben we namelijk niet stilgezeten: onze mooie, innovatieve producten kunnen jou snel het voordeel bieden dat je zoekt. Mogen we eens met je meedenken om punten te identificeren waarop je binnen een mum van tijd méér efficiëntie kunt bereiken?

1. Stop met het handmatig boeken van facturen

Heb je het helemaal gehad met het handmatig invoeren van inkoopfacturen? Investeer dan in een OCR-oplossing die snel én eenvoudig te implementeren is, zoals OCR in de Cloud.

2. Digitale workflow: fiatteren vanuit élke locatie

Verwacht je dat je het meeste voordeel kunt halen uit digitaal fiatteren? Kies dan voor Workflow in de Cloud. Verblijd je collega’s met overzichtelijke berichten en informatie waarmee ze inkoopfacturen in een handomdraai kunnen fiatteren – óók als ze niet op hun werkplek zitten.

3. Tijdwinst door automatische regelherkenning

Heb je al een OCR-oplossing, maar ben je nog steeds veel tijd kwijt aan het uitsplitsen van facturen in individuele regels? Activeer regelherkenning en laat de software het uitsplits- en verbijzonderingswerk voor je doen.

4. Inkooporders snel en eenvoudig matchen

Werkt jouw organisatie met inkooporders? En is het controleren van inkomende facturen op bestellingen en ontvangsten een grote klus voor je? Gebruik dan onze 3-way-matchingsmodule, die je het werk voor het grootste deel uit handen neemt.

5. Inkoopfacturenmailbox voorbewerken

Zit je mailbox voor inkomende facturen vol met berichten die hier niet in thuishoren? Laat de WhiteVision E-mail-handler aanmaningen of herinneringen apart zetten, niet-facturen verplaatsen en bijlages in een mail combineren. Kort gezegd: laat de E-mail-handler de mailbox voorbewerken zonder dat jij hier ook maar één handeling voor hoeft te verrichten.

 

Losse modules of een integrale oplossing: waarvoor kies jij?

Heb je bovenstaande thema’s al (deels) opgepakt? Dan ben je goed bezig! Veel van bovengenoemde modules kun je ook prima inzetten in combinatie met je bestaande oplossingen.

Wil je weten hoe een losse module óf een integrale oplossing binnen jouw organisatie past? Of wil je graag direct aan de slag gaan met procesoptimalisatie, zodat je nog vóór de zomer live bent? Neem gerust contact met ons op. We bespreken de mogelijkheden graag met je.

 

Meer weten?

Onze meest gelezen blogs

3 Tips voor een zorgeloos voorjaar

3 tips om zorgeloos het voorjaar in te gaan

lees blog

OCR Software, de volgende stap

Wat is de volgende stap op OCR-gebied?

lees blog

Stapel papieren of stapel E-mails?

De E-mail-handler maakt een eind aan het handmatige voorwerk.

lees blog