Tips ontvangen?

Oplossingen WhiteVision zeer geschikt voor onderwijs instellingen

Blogs 2015

Het klantenbestand van WhiteVision is erg divers; van bouwbedrijven tot verzekeraars en van zzp-ers tot onderwijs instellingen.  WhiteVision biedt dan ook voor vele branches een aantal handige extra functies. Ook voor de onderwijs-branche biedt de oplossing van WhiteVision een aantal slimme mogelijkheden. Graag zetten wij deze functies voor u op een rijtje:

  • Aangezien onderwijsinstellingen niet Btw-plichtig zijn, wordt hier tijdens het scannen- en herkennen van facturen al rekening mee gehouden. Dit scheelt onnodig aanpassen van gegevens.
  • Met behulp van verfijnde herkenningstechnieken wordt meteen de juiste workflow opgestart. Op deze manier komt de factuur rechtstreeks in het goede fiatteringsproces en bij de juiste beoordelaar terecht.
  • Aan de combinatie grootboek + kostenplaats is in het onderwijs vaak een vaste budgetverantwoordelijke verbonden. WhiteVision zorgt ervoor dat deze combinatie herkent wordt, waarna de factuur in de workflow bij de juiste beoordelaar terecht komt en ook het juiste budget wordt aangesproken.
  • Ook zorgt de software van WhiteVision ervoor dat de factuur bij de juiste budgetverantwoordelijke terecht komt, zodat de factuur automatisch van het juiste budget wordt afgeschreven.
  • HR-dossiers en overige correspondentie kan eenvoudig digitaal bewaard/gearchiveerd worden. Documenten zijn op deze manier eenvoudig terug te vinden en hoeven niet langer op papier bewaard te worden
  • Facturen worden aan de hand van een aantal kenmerken herkend en verdeeld. Zo hoeven medewerkers van de financiële administratie niet meer uit te zoeken bij welke vestiging/afdeling een bepaalde factuur hoort. Werken met de oplossingen van WhiteVision zorgt voor tijdbesparing, meer structuur en minder overbodig typewerk!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of bent u benieuwd naar onze oplossingen? Neem dan contact met ons op!