Kun jij deze zomer nog op vakantie?

Het thema van inkoopfactuurverwerking is actueler dan ooit. Het lijkt wel alsof iedereen de koorts te pakken heeft en er verwoed mee bezig is. Niet verwonderlijk, want oplossingen voor het digitaal verwerken van inkomende facturen maken je leven een stuk gemakkelijker. Vaak begint de zoektocht bij een relatief simpele vraag – bijvoorbeeld over een scan- en herkenoplossing. Deze mondt veelal snel uit in een behoefte aan een complete oplossing inclusief workflow, matching, regelherkenning en het volledig automatisch verwerken van facturen die per e-mail binnenkomen.

Bij WhiteVision merken we dat veel bedrijven hier naarstig naar op zoek zijn en dat er binnen hun organisaties vaak nog veel te doen is op dit vlak. In dat kader vragen we ons af of wij tijdens de zomermaanden nog wel op vakantie kunnen… Met de huidige vraag naar een betrouwbare oplossing wordt het er niet rustiger op!

Dé trend: inkomende facturen digitaal verwerken

Steeds vaker zien we een nieuwe behoefte ontstaan bij bedrijven waarmee we al zo’n 10 jaar geleden het eerste contact hadden. Destijds keken zij alleen naar dossiervorming, maar nu komen ze terug met een veelomvattende vraag: “Wij willen beginnen met inkoopfactuurverwerking. Kunnen jullie ons helpen?”

Door de vele aanvragen die we krijgen, sluiten we steeds meer nieuwe partnerships met leveranciers van financiële en ERP-systemen. Dit is namelijk absoluut mogelijk. Als jouw huidige leverancier nog geen partner van ons is, gaan we graag voor je met deze partij in gesprek om jouw administratie duurzaam efficiënter te maken.

Daarnaast zien we het volume op ons online OCR-platform sterk groeien. Dit onderschrijft de trend die we waarnemen: een automatiseringsoplossing voor het verwerken van inkomende facturen is steeds meer in trek. Vreemd is dat natuurlijk niet. De economie trekt aan en het wordt lastiger om gekwalificeerde mensen te vinden die de administratie kunnen voeren. Automatiseer je het werkproces, dan kun je de mensen die je in dienst hebt, inzetten voor nuttiger zaken – bijvoorbeeld taken die bijdragen aan meer tevreden klanten of collega’s. Je medewerkers hoeven immers geen gegevens meer over te typen. Daarnaast zorgt een digitale inkoopfactuurverwerkingsoplossing ervoor dat het plaatje van de factuur direct beschikbaar is in je financiële administratie. Ook kun je inkoopfacturen digitaal rondsturen ter fiattering middels workflow-software. Een slim systeem kan tevens factuurregels herkennen en orders matchen.

Kortom, een goede oplossing maakt het werk op de financiële administratie efficiënter, soepeler en gemakkelijker. Geen wonder dat bedrijven hier in toenemende mate op overstappen.

Samen een duurzame oplossing vinden? Dat kan!

Ben jij ook op zoek naar een slimme, solide inkoopfactuurverwerkingsoplossing? WhiteVision is als geen ander in staat om je te helpen. Oók als de softwareleverancier van je financiële administratiesysteem nog geen kant-en-klare oplossing biedt. Wij gaan graag met deze partij én met jou in gesprek om jou duurzaam verder te helpen. Meer weten? Neem gerust contact met ons op. Ook in de zomermaanden draait WhiteVision gewoon door. Oplossingen implementeren we samen met onze klanten. Dat betekent dat jij én wij op vakantie kunnen. Wanneer we terug zijn, gaan we met en voor jou aan de slag!