Continu groeien, blijven verbeteren: “Wij willen klantverwachtingen overtreffen”

Inkomende documenten digitaal verwerken: dat doe je met de slimme oplossingen van WhiteVision. Inmiddels helpt onze software ruim 11.000 gebruikers om sneller, eenvoudiger en efficiënter te werken binnen hun organisaties. En dat aantal groeit gestaag. Omdat langdurige relaties met tevreden klanten een leidend principe zijn binnen WhiteVision, is deze groei voor ons een reden om nóg meer zeilen bij te zetten voor een optimale supportervaring. In deze blog vertellen we je over de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied.

Teamleider Lars: “WhiteVision als toonvoorbeeld voor support”

Groei vraagt om uitbreiding. Daarom versterkt Lars Geraeds het WhiteVision-team vanaf 1 augustus 2018 als teamleider support. “Ik heb ruim 10 jaar ervaring in de supportwereld en haal veel energie uit het overtreffen van klantverwachtingen,” aldus Lars. “Sterke relaties met klanten en partners zijn voor mij enorm belangrijk – en dat komt terug in de kernwaarden van WhiteVision.” Voor de toekomst heeft hij ambitieuze plannen: “Ik wil er naartoe werken dat klanten het support zó goed vinden dat onze organisatie hiervoor een toonvoorbeeld wordt. Daarom is het fijn wanneer klanten uitspreken hoe blij ze met ons zijn. Maar het is voor mij net zo belangrijk dat ze het ons laten weten als ze een tegenovergestelde ervaring hebben. Van alle feedback kunnen we immers leren. En alleen zó verbeteren we continu.”

Nieuw SLA: “Je weet wat je van ons kunt verwachten”

WhiteVision werkt sinds een tijd met een vereenvoudigd, helder verwoord Service Level Agreement (SLA). “Hierin staat duidelijk aangegeven wat klanten van ons kunnen verwachten,” vertelt Lars. “Aan de hand van het stappenplan op de supportpagina laten we hen bovendien eenvoudig zien hoe we precies werken.”

Vernieuwd klantportaal: “Direct terechtkomen bij de juiste persoon”

Naast het SLA werkt WhiteVision met een (recentelijk vernieuwd) klantportaal. Ben je klant bij ons, dan vul je hier gemakkelijk je vraag in. Vervolgens zie je direct wat de verwachte vervolgstappen zijn. Bovendien zorgt het portaal ervoor dat je snel terechtkomt bij de juiste persoon of afdeling. “Heb je een consultancyvraag, dan kun je direct een consultant inplannen,” licht Lars toe. “Maar kamp je bijvoorbeeld met een ondersteuningsvraag omtrent een servermigratie, dan toont het systeem aan hoelang de supportafdeling hier ongeveer mee bezig zal zijn. Hierdoor kunnen we allemaal snel aan de slag om onze klanten zo optimaal mogelijk te helpen!”

Aan de slag met WhiteVision?

Wil jij inkomende documenten, zoals inkoopfacturen, snel en efficiënt verwerken binnen je organisatie met een slimme OCR-oplossing? En vind je het prettig om te kunnen bouwen op een zeer deskundig team dat zorgdraagt voor een naadloze integratie met jouw huidige administratieve systeem? Neem gerust eens contact met ons op. We bespreken de mogelijkheden graag met je.

 

Meer weten?

Onze meest gelezen blogs

Nieuwe website

WhiteVision website: navigeer nu nóg sneller en beter

lees blog

WhiteVision toen en nu

Meer connectoren, meer mogelijkheden, meer efficiency

lees blog

Het kan altijd beter

Het kan altijd beter: Stand-ups bij WhiteVision

lees blog