Tips ontvangen?

Feestelijke opening nieuw kantoor WhiteVision

Blogs 2015

Sinds het begin van dit jaar is WhiteVision verhuisd naar een nieuw kantoor in Breda! Door de groei van het bedrijf en het grote aantal nieuwe medewerkers, werd er gezocht naar een nieuwe locatie. De feestelijke opening van dit nieuwe kantoor vond woensdag 16 april plaats. 

 

Door de verhuizing heeft WhiteVision een nieuwe en inspirerende werkplek gecreëerd en kunnen de groei-ambities voor de komende jaren gerealiseerd worden. Het nieuwe kantoor is, met haar ligging vlakbij de snelweg, perfect gepositioneerd om klanten en andere relaties te kunnen ontvangen. Het nieuwe kantoor zal tevens dienen als ruimte voor klantendagen, demo’s en andere evenementen.

 

Met de inrichting van het kantoor is rekening gehouden met ons motto ‘wij geloven dat het altijd efficiënter kan’. Zo zijn er in het nieuwe kantoor slechts een paar kasten te vinden, wat past bij de branche waarin wij ons bevinden. Digitalisering, het liefst zo eenvoudig en efficiënt mogelijk was dan ook het uitgangspunt.

 

We hebben ervoor gekozen om onze klanten op een ander moment uit te nodigen zodat we met hen ook tijd kunnen besteden aan onze producten, de nieuwe ontwikkelingen en onze visie kunnen delen.

 

Graag willen wij alle gasten bedanken voor de leuke middag! Bekijk de foto’s hieronder voor een sfeerimpressie van de open middag.

DSC_0008