Oude facturen geboekt, nieuwe administratie aangemaakt! Hoe zit het met je goede voornemens?

Op de financiële administratie ben je de eerste dagen van januari vaak bezig met het wegwerken van ‘oud’, waarna je begint met ‘nieuw’. Want voordat je de nieuwe administratie kan gaan boeken, moet je meestal een aantal inkoopfacturen verwerken die in de kerstvakantie zijn binnengekomen. 

Als je al hebt geïnvesteerd in een slimme oplossing, staat de voorstelboeking reeds klaar. Is dat nog niet het geval, dan moet je de facturen handmatig verwerken – al dan niet door deze te scannen en de pdf-bestanden te koppelen aan de boeking. Nu heb je het handjevol facturen uit het oude jaar waarschijnlijk redelijk snel weggewerkt, maar hoe zit het met je goede voornemens voor het nieuwe jaar? Wil je deze handelingen in 2019 steeds weer blijven verrichten? Of wil je efficiënter werken om inhoudelijk meer te kunnen bijdragen aan de groei van je organisatie?

Werken met een OCR-oplossing: hoeveel tijd bespaart én kost dit?

Collega-organisaties hebben enorme slagen gemaakt in het focussen op taken die écht waarde toevoegen voor het bedrijf. Hoe? Door te investeren in softwareoplossingen die inkomende facturen automatisch verwerken. De mate waarin je zo’n oplossing kunt implementeren, is van vele factoren afhankelijk: wat zijn de integratiemogelijkheden van mijn financiële systeem? Op welke manier worden facturen aangeleverd? Is er een mogelijkheid om het goedkeuringsproces te digitaliseren? Wie is de juiste partner voor ons? Stuk voor stuk valide vragen. Gelukkig ligt de oplossing tegenwoordig meer binnen handbereik dan je misschien zou denken!

Bij WhiteVision vinden we het belangrijk om dit soort zaken voor jou inzichtelijk te maken. Vanuit dat uitgangspunt hebben we onze website verrijkt met veel interessante informatie, waaronder een calculator waarmee je berekent hoeveel tijd je kunt besparen. Wil je daarnaast een indruk krijgen van de hoeveelheid werk die nodig is om onze OCR-oplossing te implementeren? Ook daar hebben we een calculator voor (scroll op deze webpagina naar onder). Zo kom je er op een eenvoudige en snelle manier achter wat het betekent om met WhiteVision aan de slag te gaan!

Goede voornemens in de praktijk brengen?

Wil je jouw goede voornemens in 2019 waarmaken? WhiteVision helpt je graag een goede start te maken – ook ná 1 januari is dat met onze oplossing goed mogelijk. Neem gerust eens contact met ons op om te bespreken hoe we jou kunnen helpen efficiënter te werken.

 

 

 

Meer weten?

Onze meest gelezen blogs

Alleen voor multinationals?

Inkoopfacturen digitaal verwerken:
niet alleen voor multinationals!

lees blog

Wil jij ook tijd besparen in 2019?

In vijf stappen naar een effectieve administratie!

lees blog

Terugblik 2018 / vooruitblik 2019

Constructief groeien en klanten binden met innoverende producten.

lees blog