Start met Sales in de Bouw: begin met het volledig automatisch verwerken van inkoopfacturen

Samen met BouwInfoSys heeft WhiteVision een oplossing ontwikkeld waarmee u gemakkelijk Sales-in-de-Bouw XML facturen kunt verwerken. Graag geven wij u een overzicht van de mogelijkheden en voordelen:

  • Facturen in dit formaat (XML en eventueel bijbehorende PDF) worden automatisch verwerkt:
  • Komen facturen binnen per e-mail, dan worden deze door WhiteVision geïmporteerd uit uw mailbox en aangeboden aan het BGI Office inkoopregister
  • Doordat een Sales-in-de-Bouw XML factuur alle boekingsinformatie bevat in een vast formaat, is het boekingsvoorstel gegarandeerd compleet en valide. U bent dus nog minder tijd kwijt met het inboeken en controleren van de factuur
  • De Sales-in-de-Bouw XML facturen gaan na het inboeken in BGI Office de fiatteringsworkflow in, samen met de PDF facturen en de gescande facturen. Ter herkenbaarheid wordt de PDF aan de fiatteur getoond zoals deze door de leverancier meegestuurd is met de XML.
  • De functionaliteit komt beschikbaar d.m.v. een update. Deze update is kosteloos, indien u een onderhoudsovereenkomst heeft afgesloten met WhiteVision.

Eén van onze WhiteVision consultants kan de oplossing samen met uw  BouwInfosys Office consultant ook in uw organisatie implementeren. Neem gerust contact met ons op via 076-5607820 of info@whitevision.nl.

 

Wilt u meer informatie over de oplossingen van WhiteVision voor de bouw- en installatiebranche? Klik dan hier